Aydınspor 1923'te Kaptanlar Umut Saçtı

Aydınspor 1923'te Kaptanlar Umut Saçtı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün takım kaptanları Ahmet Altın, Bayram çetin ve Aytek Aşıkoğlu basının karşısına çıkıp Aydınspor 1923’e gönül verenlerden kendilerine ilk 4 hafta sabır gösterilmesini istedi.

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Özgür Keskin ve takım kaptanları Ahmet Altın, Bayram çetin ve Aytek Aşıkoğlu hafta sonu başlayacak olan lig öncesi kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenlediler. Aydınlıları Pazar günü Bayrampaşa ile oynayacakları ilk maça davet eden Kulüp Başkanı Özgür Keskin, “Yaptığımız çalışmalarla futbolcuların morali düzeldi. Takımı başarılı olabilecek konuma getirdik. Biz iyi bir takımız. Bayrampaşaspor maçını kazanacağımıza inanıyorum. Aydınlılar bu takıma tam destek versin. İlk 4 haftalık süreçte sadece yapıcı eleştiri istiyoruz” dedi.

‘AMACIMIZ BİR ÜST LİG’

Takımın birinci kaptanı Ahmet Altın, takıma yeni katılan oyuncular olduğu için biraz eksikleri olduğunu dikkat çekerek, “Bizim sadece zamana ihtiyacımız var. Çok iyi bir takımımız var. Güvençsizlik vardı, ama yeni yönetimimiz verdikleri sözlerle bize güven kazandırdı. İnşallah ilk maçı kazanarak taraftarımızın bize olan güvenini de sağlamlaştıracağız. Bu takım sezon başı bir arada olsaydı, bugün kesin şampiyonuz diyebilirdik. Hedefimiz Aydınspor 1923’ü üst lige taşımak” şeklinde konuştu.

‘SABIR GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORUZ’

Birkaç haftayı en az puan kaybıyla geçtikten sonra gerçek Aydınspor 1923’ü taraftarlarımıza izleteceklerini dile getiren takımın ikinci kaptanı Bayram, “. Amacımız bir üst lige yükselmek. Ya direk, ya da Play-Off’tan şampiyonluk istiyoruz” dedi. Siyah-Beyazlıların yeni transferi olan üçüncü kaptan Aytek ise, Aydın’a takımdaki kaliteli isimler ve hedefleri dolayısıyla geldiğini kaydederek, “Biz sabır gösterilmesini istiyoruz. Bu demek değildir ki, ilk maçlarda puan kaybedeceğiz. Biz her maç kazanmak için sahaya çıkacağız. Ne kadar az puan kaybedersek, önümüzü daha iyi göreceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.