Aydınspor 1923'te Mustafa Ceviz'le yollar ayrıldı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te teknik direktör Mustafa Ceviz ile yollar ayrıldı.

Başkan Özgür Keskin ve yöneticilerle birlikte düzenlediği düzenlediği basın toplantısında konuşan Mustafa Ceviz, geçmiş yönetim tarafından oyuncu ve antrenör kadrosu olarak mağdur edildiklerini söyledi. Ceviz, Aydın’da çalıştığı yaklaşık 1 yıllık süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür ederken, “En fazla, takımımızın dağıldığına üzüldüm. Çok iyi bir takım olmuştuk” vurgusunu yaptı. Geçtiğimiz sezon Kasım ayında göreve geldiğini hatırlatan Ceviz, “Geçtiğimiz sezonu iyi geçirdik. Nisan ayında geçmiş yönetimle tekrar konuştuk. Önümüzdeki sezon için el sıkıştık. Anlaşmamızdan dolayı yeni sezon hazırlıklarına başladık. 3 yılda Süper Lig’e yükselme planı yaptık. Sezona kadronun yapılanması ve Yörük Ali Efe tesislerinin bakımıyla iyi başladık. Ancak, Gölcük kampının üçüncü gününde Murat Uluç’u ve Umut Kaya’yı kaybettik. Hedefe giden, şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmuştuk. Verilen sözler yerine getirilmeyince ekip olarak takımı bir arada tutmaya çalıştık. Ancak, sürekli oyalandık. Verdiğimiz mücadeleye rağmen olumsuzluklar düzelmedi”dedi.

PROFESYONELLİK DÜŞÜNCEM DEĞİŞMEYECEK

Kongre sürecine gelinirken bir çok oyuncunun sözleşmesinin resmileştirilmediğini hatırlatan Ceviz, şöyle devam etti: “Özgür Keskin başkan olarak seçildi. Kendisine hayırlı olsun diyorum. Aydınspor 1923’ün eski haline gelmesini ve toparlanmasını diliyorum. Göreve devam ettiğim sürece bir çok takımdan teklif almama rağmen söz verdiğim için Aydın’da kaldım. Benim meslek ahlakım ve profesyonel düşüncem hiçbir zaman değişmeyecek”

MUTABIK KALDIK

Aydınspor 1923’ün eski başkanı Şahin Kaya ile kongrenin ardından görüştüğünü kaydeden Ceviz, “Kendisi kısa cevaplar verdi. İnsanlar gücüne göre konuşur. Gücünüz varsa girersiniz, söz verirsiniz. Oyuncular ve ekibim mağdur edildi. Özgür Başka ile görüştük. Karşılıklı,iyi niyet çerçevesinde görüştük. Yollarımızı ayırmamız konusunda mutabık kaldık. Şahsım ve ekibim için hayırlı olsun” dedi. Kendisinin Aydınspor 1923’e gelmesinde katkısı olan Sinan Aydın’a, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve Aydınspor 1923’ün eski başkanı İlhan Günendi’ye teşekkür eden Ceviz, sözlerini şöyle tamamladı: “En fazla, takımımızın dağıldığına üzüldüm. Çok iyi bir takım olmuştuk. Aydınspor 1923’e başarılar diliyorum. Aydınlılara Allahaısmarladık diyoruz” Aydınspor 1923’ün yeni Başkanı Özgür Keskin de, Mustafa Ceviz ile yollarını ayırdıkları için üzgün olduğunu belirtti. Keskin Aydınspor 1923 menfaatleri için antrenörler ve futbolcularla görüştüklerini kaydederek, şunları söyledi: “Gözlerde hayal kırıklığını görüyoruz. Aydınspor 1923 için en olumlu kararları almaya çalışıyoruz. Hocamızla karşılıklı olarak helalleştik. Kendisinin yolunun açık olmasını diliyoruz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.