Aydınspor 1923'te Seçkin ile Yollar Ayrıldı

Aydınspor 1923'te Seçkin ile Yollar Ayrıldı

Spor Toto 2.Lig takımlarından Aydınspor 1923’te beklenmedik bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı kulüp, sağ kanat oyuncusu Emre İşçiler ve orta saha oyuncusu Seçkin Getbay ile yollarını ayırdı.

Kulüp Başkanı Şahin Kaya ile Teknik Direktör Mustafa Ceviz’in görüştüğü isimler ile yolların ayrıldığını belirten Aydınspor 1923’ün Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, “Oyuncularımızın performansından ve fikirlerin uyuşmamasından dolayı yollarımız ayrıldı. Oyuncularımıza verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Giden oyuncularımızın yerlerini doldurmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz”dedi.

EMRE 2 YIL , SEÇKİN 1.5 YIL OYNADI

Aydınspor 1923’ün 3.Lig’de şampiyon olduğu sezon kaydettiği kritik goller ve yaptığı asistlerle öne çıkan Emre İşçiler, iki yıl siyah-beyazlı ekibin formasını giydi. Seçkin ise,Aydınspor 1923 formasını 1.5 yıl terletti. İlk 11’de oynayan futbolcuların büyük bölümüyle TFF’lik olan siyah-beyazlı ekipte hafta içinde yolları ayrılan oyuncuların isimlerinin çarşamba günü mesai bitimine kadar belli olması bekleniyor. Öte yandan, siyah-beyazlı ekibin patronu Mustafa Ceviz’in işleri nedeniyle imzanın yarın veya Perşembe günü atılacağını bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.