Aydınspor 1923'te Transfer Çalışmaları

Aydınspor 1923'te Transfer Çalışmaları

İlk transferini İnegölspor’dan Berkay’ı transfer ederek yapan Aydınspor 1923’te bugün veya yarın teknik direktör Mustafa Ceviz ile imza atılacağı öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Efeler’in Sivas 4 Eylülspor’un kanat oyuncusu Mehmet Murat Uçar ile anlaşmaya vardığı, genç oyuncunun önümüzdeki günlerde Aydın’a gelerek imza atacağı öğrenildi. Siyah-beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu 23 yaşındaki kanat oyuncusunu, teknik direktör Mustafa Ceviz’in izlettiğini belirtti. Macaroğlu , “Berkay dışında ön protokol yaptığımız oyuncu Mehmet Murat’tı. Hafta içinde Aydın’a gelmesini bekliyoruz. Ayrıca, hocamız Mustafa Ceviz’de Aydın’a gelerek imzasını atacak. Çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz”dedi.

AYDINLILARI MUTLU EDECEĞİZ

Aydınspor 1923 teknik direktörü Mustafa Ceviz’de sezon içerisinde gerekli hazırlıklarını yaptıklarını anlattı. Transferleri erken bitirmenin kendileri için avantaj olduğunu anlatan Ceviz, “Geniş ve alternatifli bir liste hazırladık.Futbolcuların kişisel özelliklerine dikkat ederek transfer ediyoruz. Başarılı olacak, Aydınlıları mutlu edecek bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz”diye konuştu.

EMRECAN İÇİN UĞRAŞILIYOR

Öte yandan, Süper Lig kulüplerinin listesinde bulunan stoper Ahmet Kesim’in gitmesine kesin gözle bakılan Aydınspor 1923, Galatasaraylı stoper Emre Can’ın peşini bırakmıyor. Emre Can ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiğini belirten Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, seyir zevki yüksek bir takım kurmayı amaçladıklarını, Emre Can’ın da Aydın’a gelmeye sıcak baktığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.