Aydınspor tesislerinin yıkımına başlandı

Aydınspor tesislerinin yıkımına başlandı

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yeşil alan, çocuk parkı ve spor alanı yapmayı planladığı, yıllardır atıl durumda bulunan Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Aydınspor Hüseyin Aksu Tesisleri’nin yıkımına başlandı.

Uzun yıllar Aydınspor’un kulüp tesisi olarak kullandığı Aydınspor Hüseyin Aksu Tesisleri, Aydınspor’un amatör lige düşmesi ve tesislerden çıkarılmasının ardından son yıllarda atıl bir şekilde duruyordu. Aydın Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Aydınspor Hüseyin Aksu Tesisleri’nin de içinde bulunduğu Efeler Mimar Sinan Mahallesi'ndeki 31 bin metrekarelik arazi için halk oylaması yapmış ve 38 bin 961 vatandaşın oy kullandığı oylamada vatandaşların arazinin yeşil alan, çocuk parkı ve spor alanı olarak kullanılmasını istediği belirtilmişti.

Bu alana yapılacak yeni proje henüz açıklanmazken, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tesislerde yıkıma başladı. 31 metrekarelik alanda uygulanacak projenin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Bugün Aydın 1. Amatör Küme’de mücadele eden Aydınspor’un uzun yıllar kullandığı kulüp tesislerinde yıkımın başlamasına, Aydınspor taraftarları özellikle sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.