AYESOB Yönetimi'nden SGK'ya Ziyaret

AYESOB Yönetimi'nden SGK'ya Ziyaret

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, birlik yönetimi ile SGK İl Müdürlüğüne yeni atanan Zeynep Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

 Aydın esnafı ve yapılandırma üzerine görüşmelerin de yapıldığı ziyarette; Aydın esnafının 25 Kasım Cuma günü mesai bitiminde sona erecek yapılandırma fırsatından faydalanması tavsiye edildi.

Evliya Çelebi'nin seyahatnamesinde Aydın'ı 'Gök kubbenin altındaki en güzel yer' olarak tarif ettiğini belirten Başkan Çetindoğan SGK Aydın İl Müdürlüğü'ne atanan Zeynep Yılmaz'a çalışmalarında başarı dilerken, ziyarette daha çok 6736 sayılı 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması'na ilişkin yapılandırma hususu görüşüldü. Kanunun 19.08.2016 tarihli ve 29806 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini ve 25 Kasım 2016 günü mesai bitiminde sona ereceğini daha önce duyurduklarını belirten Başkan Çetindoğan, "Esnaf ve sanatkarımızın bu yapılandırma kapsamından yararlanmasını çok önemsiyoruz. Daha önce üyelerimize mesaj yolu ile bu konuda bilgilendirme yaptık. Tekrar yapacağız. Ancak tecrübelerle sabittir ki bu tür durumlarda genellikle son gün sıkıntısı yaşanır. Esnafımızın bu fırsatı değerlendirmesini isterken, Cuma günü son gün olması nedeniyle oluşabilecek yoğunluğa karşı kurumlardan da vatandaşlarımıza yardımcı olunmasını istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.