AYESOB’dan Üyelerine İndirimli Sağlık ve Check Up Hizmeti

AYESOB’dan Üyelerine İndirimli Sağlık ve Check Up Hizmeti

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) ile Özel Ege Liva Hastaneleri arasında indirimli sağlık ve check up hizmeti protokolü imzalandı.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı ile Özel Ege Liva Hastanesi arasında AYESOB personeli, üyeleri ve birinci derece aile yakınlarını kapsayan indirimli sağlık ve check up hizmeti vermek üzere protokol imzalandı. Protokol törenine AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan ve Özel Ege Liva Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Gezer katıldı.

Protokol töreninde konuşan AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Halka hizmet eden esnaflar olarak sağlığımızı korumak zorundayız. Kontrollerimizi ötelememiz sebebi ile sağlık sorunları yaşayabiliyoruz. Sağlımızı kaybetmeden, öncesinde gerekli tedbir, kontrol ve tedaviler ile sağlıklı bir şekilde işlerimizin başında olmak bizler için çok önemli. Bizlere bu konuda hizmet verecek Özel Ege Liva Hastanesi kurucularına ve çalışanlarını tebrik ederim” dedi. Özel Ege Liva Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr.Erdal Gezer de, “Vereceğimiz sağlık hizmetlerinde uzman ekibimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte hastanemize gelen konuklarımıza en iyi hizmeti vermeyi hedefledik” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.