Aykan Seat’tan Eve Dönüş Kampanyası

Aykan Seat’tan Eve Dönüş Kampanyası

Yarım asırlık bir geçmişe sahip olan İsotlar Grup bünyesinde bulunan Aykan Motor; Kayserili Doğuş Otomotiv-SEAT müşterilerine ayrıcalıklar sunan özel kampanyalarıyla hizmet veriyor.Sektördeki deneyimi...

Yarım asırlık bir geçmişe sahip olan İsotlar Grup bünyesinde bulunan Aykan Motor; Kayserili Doğuş Otomotiv-SEAT müşterilerine ayrıcalıklar sunan özel kampanyalarıyla hizmet veriyor.

Sektördeki deneyimini Kayserililerle buluşturan Aykan Seat Kayseri, 5 yaş üzerindeki SEAT sahiplerinin araçlarının bakımını daha kolaylıkla gerçekleştirebilmeleri için “Eve dönüş kampanyası” adı altında ekonomik bir uygulama başlattı.

Doğuş Otomotiv-SEAT’in Kayseri Yetkili Bayisi Aykan Motor’un servis kampanyası fırsatıyla 5 yaş üzerindeki SEAT sahipleri, motor yağı, hava filtresi, polen filtresi ve yağ filtresi değişiminden oluşan araç bakım paketini 299 TL yerine sadece 249 TL’ye yaptırabiliyorlar.

Aracı 5 yaşını doldurmuş tüm SEAT kullanıcıları için geçerli olan kampanya, Kayseri Aykan yetkili servisinde yıl sonuna kadar geçerli olacak. “Bir SEAT’ı en iyi tanıyan, yine bir SEAT yetkili servisidir” düşüncesiyle başlayan kampanya ile SEAT kullanıcılarına araçlarının ömrünü uzatan, uzun vadede aracın değerini koruyan bakım hizmetini avantajlı fiyatla sunmak amaçlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.