Aynı kavşakta yine kaza: 5 yaralı

Aynı kavşakta yine kaza: 5 yaralı

Ölüm kavşağı olarak adlandırılan Rıza Toprak Caddesi ile Muğla Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta iki otomobil çarpıştı. Kazada beş kişi yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılarının sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaza, Aydın-Muğla Karayolu, Rıza Toprak Caddesi ile Muğla Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta, meydana geldi. Çine’den Efeler istikametine giden Hüseyin Gökçe yönetimindeki 09 LL 696 plakalı otomobil ile Namık Kemal Bulvarı’ndan Rıza Toprak Kavşağı’na girmek isteyen Mevlüt Taşdemir idaresindeki 09 LP 644 plakalı otomobil çarpıştı. Olayı görenlerin ihbarı ile gelen sağlık ekipleri, Saffet Korkmaz ve Ramazan Çelik'i yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi'ne, Daime Pekgüzel ve Cihan Olgun'u da Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kazadan bir süre sonra kendini iyi hissetmediğini söyleyen sürücü Mevlüt Taşdemir de kendi imkanlarıyla Atatürk Devlet Hastanesi'ne başvurdu.Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

“NE İLK NE DE SON OLACAK”

Yaşanan kazanın ne ilk ne de son olmayacağını anlatan görgü tanıkları, yetkililerin onlarca kaza olmasına rağmen kavşakta gerekli önlemleri almamasına tepki gösterdi. Her gün ölümle burun buruna yaşadıklarını ifade eden görgü tanığı Münür Yılmaz, “Her zaman manzara aynı. Sadece ölenlerin ve yaralananların ismi değişiyor. Her yere dilekçe vermemize rağmen gün geçmiyor ki başka bir kaza yaşanmasın. Bu ne vurdum duymazlıktır? Pazar günü yine bu kavşakta kaza oldu, şans eseri bir çift ölümden döndü. Kaç kişinin daha ölmesini bekliyorlar anlamış değilim. Vatandaşın canı ve malı bu kadar değersizse de diyecek bir şey yok” dedi. 

kavsak5.jpg

kavsak2.jpg

kavsak7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.