Aynı Okuldaki İkizler Karne Heyecanı Yaşadı

Aynı Okuldaki İkizler Karne Heyecanı Yaşadı

Tokat’ın Niksar ilçesinde, Danişmend Gazi Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 2 ikiz kız öğrenci törenle karnelerini aldı.Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Niksar’da da ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğ...

Tokat’ın Niksar ilçesinde, Danişmend Gazi Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 2 ikiz kız öğrenci törenle karnelerini aldı.

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Niksar’da da ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 9 Bin 906 öğrenci karne alarak 3 aylık yaz tatiline girdi.

Uzun süren eğitim maratonunun ardından karnelerini alma heyecanı ile sabah erken saatlerden itibaren okullarına giden öğrenciler öğle saatlerinde düzenlenen törenin ardından öğretmenlerinin ellerinden karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Karne töreni sırasında bazı öğrenciler takdir ve teşekkür belgeleriyle birlikte karnelerini alırken, bazı öğrenciler de karnelerindeki zayıf notlar sebebiyle göz yaşlarına boğuldu.

“AYNI OKULDAKİ İKİZLERİN KARNE MUTLULUĞU”

72 yıllık geçmişi olan Danişmend Gazi Anadolu Lisesi Okulu’nda diğer öğrencilerle birlikte 2 ikiz öğrenci de karne almanın ve tatile girmenin keyfini yaşadı. Karnelerini alarak yaz tatiline giren 10/B sınıfından Ceren-Cemre Yılmaz ve 11/B sınıfından Merve-Melike Caymaz ikiz olmaları sebebiyle kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Okulda ikiz olarak bulunmamız diğer arkadaşlarımızı da şaşırtıyor. İkiz olmamız bize ayrıca avantaj getiriyor. Derslerimizi yaparken birlikte çalıştığımız için sıkıntı yaşamıyoruz” dediler.

Arkadaşlarının ve bezende öğretmenlerinin isimlerini karıştırdıklarını belirten ikizler, kendi aralarında ufak tefek tartışmalarımız olsa da yinede uyumlu şekilde yaşıyoruz diye konuştular.

İkiz öğrenciler daha sonra arkadaşları ile birlikte karnelerini alarak 3 aylık yaz tatiline çıktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.