AYTO’nun Türkiye’ye Model Projesi AYTOBİL Faaliyete Başladı

AYTO’nun Türkiye’ye Model Projesi AYTOBİL Faaliyete Başladı

Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen “AYTO Çağ Atlatıyor“ lansmanında kamuoyu ile paylaşılan AYTOBİL Projesi faaliyete başladı.

Aydın Ticaret Odası üyeleri www.ayto.org.tr internet sitesinde yeniliklerin yanı sıra akıllı telefonlar aracılığıyla teknolojinin en son imkanlarından faydalanabilecek. Yepyeni bir web portalı ve mobil uygulamalardan oluşan “AYTOBİL Projesi”nde online işlemler ile AYTO üyelerinin ticari hayatlarında kolaylıklar sağlaması hedeflenmişti. AYTO üyeleri Devlete harç ödeyerek aldığı belgelerin dışındaki tüm belgeleri web sitesi üzerinden AYTO’ya gelmeden alabilecek. AYTO üyeleri elektronik ve dijital imzalı belge temin edebilmenin yanı sıra borç sorgulayabilecek ve aidat ödemelerini internet üzerinden yapabilecek. Kendilerine sağlanan alanlarda tanıtmak istedikleri ürün ve hizmetlerini kısa açıklamalarla tanıtımlarını yapabilecek. Aynı şekilde www.ayto.org.tr web sitesinde yer alan tüm uygulamalar Android ve İOS tabanlı her türlü akıllı telefonlarda kullanabilecek.

BENİ KAPISINA GÖTÜR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği camiasında tüm üyelerini coğrafi lokasyonda işaretleyen ilk Oda olma ünvanını kazanan AYTO, AYTOBİL Projesi’nde Google’a verdiği reklam desteğiyle, web sitesinde ve mobil uygulamalarda aramalarda üyelerinin daha kolay ulaşılmasını sağladı. Uygulama ile adresleri iğnelenen AYTO üyelerini aratan 3. şahıslar internette harita üzerinden bulundukları yerden AYTO üyelerinin kapısına kadar gidebilecek.

E-POSTA GEREKLİLİĞİ

AYTO Üyelerinin gerek www.ayto.org.tr web sitesinde gerekse mobil uygulamada; tüm ihale, yasal mevzuat, fuarlar ve duyurulara anlık ulaşabilmesi için öncelikle AYTO’da kayıtlı bir mail adresi olması gerekiyor. AYTO üyelerine, online üye işlemleri ve her türlü güncelleme için AYTO’da kayıtlı mail adreslerine kullanıcı adı ve şifreleri iletilecek. Kayıtlı e-posta adresi olmayan AYTO üyelerinin sistemden yararlanabilmesi için e-posta adresi bildirmesi gerekmekte. Aydın Ticaret Odası’nın IOS ve Android uygulamasini yüklemek icin app store ve google play linkleri aşağıda yer almakta olup telefonunuzun ozelliğine göre ilgili linki seçerek uygulamayı ücretsiz olarak indirebiliyor.

Google Play Store Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.labdroids.ayto

App Store Link: https://itunes.apple.com/tr/app/ayto-mobil-uygulama/id942279622

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.