Babaoğlu Seçim Çalışmalarını Beyşehir’de Sürdürdü

Babaoğlu Seçim Çalışmalarını Beyşehir’de Sürdürdü

AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Babaoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde Konya’nın Beyşehir ilçesini ziyaret etti.AK Parti il teşkilatı ve milletvekili adayları olarak ilçe ziyaretlerini sürd...

AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Babaoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde Konya’nın Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

AK Parti il teşkilatı ve milletvekili adayları olarak ilçe ziyaretlerini sürdürdüklerini aktaran Babaoğlu, "Beyşehir bizim ilçemiz olduğu için Beyşehir’le ilgili faaliyetlerimiz daha fazla. Bu kapsamda da buradayız" dedi.

Çok iyi geçen bir seçim kampanyası dönemi yaşadıklarını ifade eden Babaoğlu, "Genelde bir sahiplenme ve başbakanımıza büyük bir teveccüh olduğu gözüküyor. İnşallah Beyşehir’imizle, göl havzasıyla beraber, tüm Konya olarak Sayın Başbakanımıza çok büyük bir destek, çok büyük bir oy oranıyla arkasında duracağız. Bunu ve bu heyecanı görüyoruz inşallah. Allah hayırlı etsin, yolumuzu açık etsin" dedi.

Babaoğlu, Beyşehir’de açılışını yaptıkları kitap fuarını gezerek kitapları incelerken, organizede emeği geçen tüm kurumlara teşekkür etti. Günümüzde artık gençlerin kitapları daha çok basılı kitap yerine elektronik olarak takip etmeye daha yatkın gözüktüğüne dikkati çeken Babaoğlu, "Dünyada yapılan son araştırmalar da gösteriyor ki, 2017 yılında basılı kitap sayısı elektronik kitapla eşitlenecek. Bu nedenle alıcı kitlenin ve gençlerimizin, insanlarımızın e kitabı daha kolay okumasından hareketle biraz bu konuda daha fazla çalışmalıyız. Eğer okumamız ve bilgilenmemiz gerekiyorsa, bunu en iyi hangi vasıta ile alıp okuyabiliyorsak onun üzerine çalışmamız lazım. E-kitap bizim geleceğimiz gözüküyor. Mevcut basılı kitap yanında e kitaba da önem verelim diyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.