Babasından 6 gün sonra öldü

Babasından 6 gün sonra öldü

Çine’nin sevilen simalarından Halil Salcı (53) babasının ölümünden 6 gün sonra geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata veda etti.

Çine Tarım Sanayi Lokali'ni işleten ve ilçenin sevilen simalarından olan Halil Salcı, babasının vefatının ardından 6 gün sonra kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Halil Salcı’nın 15 gün önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı, bu sabah da yeniden kalp krizi geçirdiği, doktorların tüm müdahalelerine rağmen duran kalbinin çalıştırılamadığı öğrenildi.
 
BABASININ ÖLÜMÜNDEN HABERİ YOKTU

Salcı’nın babası Mustafa Ali Salcı, oğlunun vefatından 6 gün önce hayatını kaybetmiş ve babasının ölüm haberi, hastanede tedavisine devam edilen Halil Salcı’ya verilmemişti.

Halil Salcı’nın cenazesi, Soğancılar Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Soğancılar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.