Babaya son veda "Anne babam uyuyor"

Babaya son veda "Anne babam uyuyor"

Nazilli’de bunalıma giren evli ve iki çocuk babası Nihat Arlı (52), oturduğu evin bodrumunda kendini astı. Babasını merak ederek bodrum katına inen Arlı’nın 10 yaşındaki çocuğu, babasının uyuduğunu zannederek annesini aradı ve “Anne, babam uyuyor” dedi.

 

Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 16:00 sıralarında Zafer Mahallesi 2/2 Sokak No:2 adresinde bulunan bir apatmanda meydana geldi. İddiaya göre, halcilik yaparak geçimini sağlayan evli ve iki çocuk babası Nihat Arlı, öğlen saatlerinde 10 yaşındaki oğluyla çarşıdan eve döndü. Apartmanın girişinde bodrumda biraz işi olduğunu söyleyerek, oğlunu 2. kattaki evlerine gönderdi. Uzun süre sonra babasının eve   gelmediğini fark eden çocuk, bodrum kata inerek, babasının diz çöktüğünü ve bir masaya yaslandığını gördü. Evlerine çıkarak annesini arayan çocuk “Anne, babam bodrumda uyuyor” dedi.  Eve koşan Nihat Arlı’nın eşi Y.A. , eşinin intihar ettiğini fark edince sinir krizi geçirdi. Komşularının ihbarıyla olay yerine gelen 112 ekipleri, Arlı’nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

KİMSE GÖRMESİN DİYE SET KURMUŞ

Arlı’nın intihar sırasında kimsenin kendisini görmemesi için çekyat ve dolapla önüne set kurduğu, duvara çaktığı çiviye bağladığı ipi, boynuna geçirdiği ve diz çökerek intihar ettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Nihat Arlı'nın evine gelen cumhuriyet savcısı, olay yerinde 2 saat inceleme yaptı. Kendini kısa bir iple tavana astığı belirtilen Arlı'nın cesedi, Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  Babasının cesetini gören 10 yaşındaki çocuğun ifadesi psikolog gözetiminde alındı.

ArlI’nın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.