Bağımsız Aday Motosiklet Üzerinde Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Bağımsız Aday Motosiklet Üzerinde Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Bandırma bu kez de yerel seçimlere Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak katılacak.

2011 yılındaki Milletvekili seçimlerinde hayatında hiç görmediği Van'dan DSP 5'inci sıra milletvekili adayı gösterilen ve açıkladığı ‘Van Gölü Üzerine Asma Köprü’ isimli çılgın projesi ile tüm Türkiye’nin dikkatini çeken Yaşar Bandırma, 4. kez seçime girecek. Hayatında hiç gitmediği Van Gölü için 'çılgın proje' hazırlayan fakat seçimlerde umduğunu bulamayan Bandırma bu kez de yerel seçimlere Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak katılacak. Yapılan son üç seçimde belediye ile milletvekilliği için bağımsız ve DSP’den aday olan ancak umduğunu bulamayan Nazillili Yaşar Bandırma, 30 Mart seçimlerine ‘Halkımız en iyi cevabını sandıkta verecek. Halk sandık darbesine hazırlanıyor” sloganıyla sürdürüyor. Maddi imkansızlıklar nedeniyle seçim propagandasını motosikletiyle yapan Bandırma, bir elinde Türk Bayrağı ile Nazilli sokaklarını karış karış geziyor. Her türlü etkinliğe katılmayı ihmale etmeyen Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yaşar Bandırma, çok sevdiğini söylediği Nazilli Belediyespor maçlarını ise protokol tribünü yerine taraftarın arasına girerek izliyor. İlk girdiği 2007 Genel Seçimlerinde Bağımsız Milletvekilli, ikinci girdiği 2009 Mahalli İdareler Seçiminde Bağımsız Nazilli Belediyesi Başkan adayı ve 2011 yılında yapılan Milletvekili seçimlerinde de Van’dan DSP 5’inci sıra adayı olarak seçimlere katılan ancak umduğunu bulamayan Yaşar Bandırma, 30 Mart’ta yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerine büyük bir hırsla hazırlanıyor. Son üç seçimde yaşadığı hayal kırıklığına rağmen gelecek seçimlerde yine bağımsız milletvekili adayı olacağını açıklayan Yaşar Bandırma, ‘halkın, halkı yöneteceği günlere yaklaşıldığını’ söyledi. Seçim çalışmalarını motosiklet üzerinden yaptığını ifade eden Bandırma, “niye motorla geziyorum denirse bunun cevabı açık. Ekonomik sıkıntılar yaşadığım için herkes gibi bende motoru tercih ettim. Motor benim için daha uygun geliyor” ifadelerini kullandı.

YENİDEN ADAYIM

1955 yılında Nazilli’de doğduğunu ifade eden Bağımsız Nazilli Belediye Başkan Adayı Yaşar Bandırma; “1973’te Nazilli Belediyesi’nde işe başladım ve 1998’de ise emekli oldum. 2007’de Bağımsız Milletvekili adayı oldum. 2009 da Nazilli Bağımsız Belediye Başkan adayı oldum ama Haluk Bey kazandı. 2011’de ise Van’dan Milletvekili adayı oldum ama seçilemedik. 30 Mart’ta ise resmen Nazilli Bağımsız Belediye Başkan Adayıyım.”

7 KİLOMETRELİK ÜST GEÇİT VE HAVAALANI YAPACAK

2011 yılında Van için geliştirdiği çılgın proje ile Türkiye’nin gündemine oturan Bandırma, Nazilli için de çılgın projelerinin olduğunu ifade ederek; “Nazilli’ye çok güzel bir üst geçit yapacağım. Uğur Dondurma ile Jandarma’nın olduğu yaklaşık 7 kilometre uzunluğunda üst geçit yaparak trafik sorununu çözeceğim. Bunun yanı sıra Atatürk Parkı ile 23 Nisan Parkı altına otopark inşa edeceğim. Nazilli Garajını, Aydın da olduğu gibi otobana ve çevre yoluna yakın bir noktaya inşa edeceğim. Nazilli’ye yeni bir tane de şehir stadyumu yakışıyor. Buda Nazilli Arenası olacak. Nazilli’ye hava alanı da düşünüyorum ama bunu sayın başbakanım ve Ulaştırma bakanım ile işbirliği yaparak bu konuyu da gerçekleştirmek için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım” şeklinde konuştu.

BANDIRMA'NIN SEÇİM KARNESİ

2007 Genel Seçimleri’nde Nazilli’den Aydın bağımsız milletvekili adayı olan Yaşar Bandırma, 600 civarında geçerli oy almıştı. Yaşadığı ilk seçim yenilgisinin ardından ümidini kaybetmeyen Bandırma, 2009 Mahalli İdareler Seçimleri’nde bağımsız Nazilli Belediye Başkan adayı olmuş ve 65 oy almıştı. 2011 Milletvekili seçimlerinde ise DSP’den 5’inci sıradan aday olan Bandırma, diğer adaylarla birlikte ancak 1255 oy alabilmişti.

Bağımsız Aday Motosiklet Üzerinde Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.