Bahri’den Yıldız’a Tam Destek

Bahri’den Yıldız’a Tam Destek

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Akçadağ Bahri Mahallesi Muhtarı Şahin Yeğin ve Bahri esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. Bahri esnaf ve vatandaşlar, MHP’li Yıldız’a tam destek ver...

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Akçadağ Bahri Mahallesi Muhtarı Şahin Yeğin ve Bahri esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. Bahri esnaf ve vatandaşlar, MHP’li Yıldız’a tam destek verdiğini belirttiler.

Yıldız, Akçadağ Bahri Mahalle Muhtarı Şahin Yeğin ziyaret etti. MHP Akçadağ İlçe Başkanı Yusuf Ertaş, Akçadağ Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş ile MHP Malatya il teşkilat yöneticileri katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek konuşmasına başlayan Muhtar Yeğin, “Öncelikle Arif başkanımın çıktığı yolda Cenabı Allah utandırmasın. Gönlünüzce olmasını temenni ediyorum. İnşallah milletvekili olursunuz. Hem Bahri’ye hem Akçadağ’a hem Malatya’ya hem de Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“BAHRİ BELDE BELEDİYESİNİ YENİDEN KURACAĞIZ”

MHP Malatya birinci sıra Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız ise, Bahri muhtarına teşekkür ederek konuşmasına başladı. “Bahri, Akçadağ’ın en büyük köylerinden bir tanesidir” diye hatırlatan Yıldız, şunları kaydetti:

“Malatya’nın büyükşehir statüsüne kavuşmasından dolayı da Bahri’nin de tek bir muhtarı var. Bundan dolayı hem muhtarımızı ziyaret ediyor hem de köylülerimizi ziyaret ediyoruz. Milliyetçi Hareket olarak biz Bahri’ye köy diyoruz. Çünkü Milliyetçi Hareket iktidarında köy tüzel kişilikleri ve belde belediyelerini yeniden tahsis edilecek. Bunun için Bahri de belediye olduğu için belediyede tahsis edilecek. Buradaki insanlarımız daha rahat hizmete kavuşacaklar. Bunun için biz köy ve belediye diye hitap ediyoruz.”

7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında hem köyleri, hem beldeleri hem de ilçe merkezlerini ziyaret etmeye çalıştıklarını anımsatan Yıldız, Bahrililerin hizmetsizliklerden nasibini aldığını kaydetti. Milliyetçi Hareket iktidarında hem Bahri’nin hem Akçadağ’ın hem de Malatya’nın gerekli hizmetleri alacağını belirten Yıldız, MHP iktidarında Bahri’nin kanalizasyon ve içme suyu şebekelerinin yenilenmesi gibi sorunlarının çözümü için ellerinden gelen tüm gayreti sarf edecekleri sözünü de verdi.

MHP’li Yıldız, muhtar ziyaretinden sonra Bahri merkezinde bulunan esnafları tek tek ziyaret etti. MHP’li Yıldız, 3 dönem Bahri’de belde belediye başkanlığı yapan ve bölgenin ileri geleni Hacı Osman Yılmaz’ı ziyaret edip hayır duasını aldı. Bahri esnaf ve vatandaşları da MHP’li Yıldız’a tam destek vereceklerini söylediler.

Öte yandan MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, büyük mürşidi Kamil Ali Kara Efendi Hazretlerinin Ahrete İrtihallerinin 44’ncü sene devriyesi münasebetiyle okunan Mevlid-i Şerif’e de katıldılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.