Bakan Bozkır: “Hdp’nin Barajı Geçip Geçmemesi Bizim Sorunumuz Değil”

Bakan Bozkır: “Hdp’nin Barajı Geçip Geçmemesi Bizim Sorunumuz Değil”

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, “Herkes merakla HDP’nin yüzde 10 barajını geçip geçmeyeceğini soruyor. Ancak bu bizim sorunumuz değil. Biz işimize bakıyoruz. AK Parti inşallah yüzde 50’ye ya...

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, “Herkes merakla HDP’nin yüzde 10 barajını geçip geçmeyeceğini soruyor. Ancak bu bizim sorunumuz değil. Biz işimize bakıyoruz. AK Parti inşallah yüzde 50’ye yakın bir oy alacak” dedi.

AB Bakanı Volkan Bozkır, Bakırköy Ebu Ziya Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Partililerin eşlik ettiği Bakan Bozkır’a vatandaşların da ilgisi yoğun oldu.

Cadde üzerindeki birçok esnafı ziyaret eden ve Fenerbahçeli olduğu bilinen Bakan Bozkır, Fenerbahçe ürünlerinin satıldığı mağazaya girerek çalışanlarla sohbet etti. Fenerbahçe’nin Türkiye kupasından elenmesine Bozkır, futbolda yenmekte var yenilmekte dedi. Beşiktaş mağazasına da giren Bozkır, “Pazar akşamı Beşiktaş’tan çok şey bekliyoruz” diyerek çalışanlara çiçek verdi.

GENÇLERLE ÖZÇEKİM YAPTI

Son olarak Bakırköy’deki AK noktayı ziyaret eden Bakan Bozkır, burada coşku ile karşılandı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Bakan Bozkır, gençlerle bol bol selfie (özçekim) yaptı. Renkli görüntülere sahne olan ziyarette Bakan Bozkır, Milletvekili adayı Halis Dalkılıç ile birlikte çalan AK Parti şarkılarına da alkışla tempo tuttu.

Seçim kampanyalarının giderek ısındığını belirten Bakan Bozkır, “Son anlar çok önemli. Şuana kadar ki çalışmalar öyle gösteriyor ki bu seçimlerde AK Parti iktidarında bir değişiklik olmayacak. Yine halkın teveccühü ile milletin güvenine mazhar olmuş görüntüsü devam ediyor. AK Parti inşallah yüzde 50’ye yakın bir oy alacak. Herkesin merakla sorduğu HDP’nin yüzde 10 barajını geçip geçmeyeceği bizim sorunumuz değil. Biz işimize bakıyoruz. Biz kendi milletimize verdiğimiz taahhütleri ne ölçüde yerine getirdiğimize yoğunlaştık. Bundan sonra milletimizin yararına ne yapabileceğimize bakıyoruz. Zaten bütün bunlara baktığımızda HDP’nin barajı geçmesi mümkün olmayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.