Bakan Eker Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Bakan Eker Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır’ın Çüngüş ve Çermik ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.Önce Çüngüş ilçesini ziyaret eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı...

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır’ın Çüngüş ve Çermik ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Önce Çüngüş ilçesini ziyaret eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ve beraberindekileri, Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, AK Parti İlçe Başkanı Zülfü Hüseyin Uzun ve partililer karşıladı.

Çüngüş ziyaretinin ardından Çermik’e bağlı Elifuşağı köyüne geçen Bakan Eker ve beraberindekileri Çermik Belediye Başkanı Mehmet Akdağ, AK Parti İlçe Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ve kalabalık partili grup karşıladı. Elifuşağı köyünde vatandaşlara hitap eden Bakan Eker, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi. Bakan Eker, "Türkiye’yi eski koalisyon dönemine götürmek isteyen bir anlayış var. 12 yıl önce Türkiye’yi devraldığımız dönemi isteyen zihniyete karşı bu seçimde uyanık olmalı ve oylarımıza sahip çıkmalıyız" dedi.

7 Haziran’da aday olmadığını belirten Bakan Eker, "3 dönem Diyarbakır’ı temsil etme onurunu yaşadım. AK Parti Diyarbakır’a önem veriyor. Mustafa Elgörmüş kardeşim bilgi ve birikimiyle Diyarbakır adayıdır. Ben Mustafa Elgörmüş kardeşim için sizden oy istiyorum. Adaylarımızın hepsi birbirinden değerlidir" diye konuştu.

Bölgenin huzuruna önem verdiklerini dile getiren Bakan Eker, "AK Parti barışın ve huzurun teminatıdır. AK Parti güçlü bir şekilde mecliste olursa barış kalıcı olur. Bir taraftan barış çağrısı yapan diğer taraftan vatandaşı silahla tehdit edenler barıştan söz edemezler. AK Parti meclise büyük bir çoğunlukla gelirse Başkanlık sistemiyle barışı kalıcı hale getiri. Onun için bu seçim önemlidir. Diyarbakır’da 13 bin aile devletten evinde bakıma muhtaç biri var diye maaş alıyor. Biz millete hizmet etmek, annelerin gözyaşlarını dindirmek için uğraştık. Bunu AK Parti olarak devam ettireceğiz. Biz huzur, barış ve ekmek diyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Çermik AK Parti seçim bürosunu ziyaret eden Bakan Eker ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.