Bakan Eroğlu Afyonkarahisar’da

Bakan Eroğlu Afyonkarahisar’da

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 17 Aralık operasyonlarının hükümete yönelik darbe girişimi olduğunu savunarak, “İnanın bu, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin planladığı bir harekettir.

Bu oyunlar sadece AK Parti üzerinde değil, Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynanıyor” dedi. Bakan Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde partisinin belediye başkanı aday tanıtım toplantısına katıldı. Bayat Belediyesi önünde gerçekleştirilen törene, Bakan Eroğlu’nun yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Bayat Belediye Başkanı Abdullah Ertekin, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı ve partililer katıldı. Gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Bakan Eroğlu, AK Parti iktidarında Türkiye’de her alanda büyük dönüşümler yapıldığından bahsederek, 30 Mart seçimlerinin istikrarın sürmesi ve Türkiye’nin kalkınması için büyük önem arz ettiğini söyledi.

“TÜRKİYE’DE SİYASİ İSTİKRAR VARSA BUNU SİZE BORÇLUYUZ”

Konuşmasında, gündemdeki yerini koruyan ’17 Aralık’ operasyonları konusuna da değinen Bakan Eroğlu, Türkiye üzerinde geçmişte olduğu gibi bu dönemde de büyük oyunlar oynanmaya çalışıldığını savunarak şu ifadeleri kullandı: “Öyle yaptılar olmadı, böyle yaptılar olmadı. Şimdi 17 Aralık’ta yeni bir darbeye teşebbüs ettiler. İnanın bu, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin planladığı bir harekettir. Dış ve iç kaynaklıdır. Neticede bunu da aştık. Allah’ın izniyle ve 30 Mart bir milat olacaktır. Artık yegane milletin temsilcisinin olduğunu millet 30 Mart’ta gösterecektir. Yegane güç milli iradedir. Her şeyde milletin sözü geçer, bir grubun değil. Dolayısıyla 30 Mart bu bakımdan önemli. 30 Mart Türkiye üzerinde oynanan oyunların bozulacağı bir tarihtir. Sadece AK Partinin meselesi değildir. Bakın sadece AK Parti üzerinde oynanmıyor bu oyunlar Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynanıyor. O bakımdan bütün vatandaşlarımızın bunu çok iyi bilmesi lazım. Size soruyorum siyasi istikrar olmasa bu kadar büyüme olabilir mi? Mümkün değil. Türkiye’de siyasi istikrar varsa bunu size borçluyuz. Esas alkışlanacak olan sizler, milletimizsiniz. Feraset sahibi oyunları bozan, esas itibarıyla alkışlanacak olan milletimizdir.” Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde Bayat ve bağlı beldelerde AK Parti’den aday gösterilen belediye başkanı ve il genel meclisi adayları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.