Bakan Eroğlu, Beş Günlük İzmir Programını Tamamladı

Bakan Eroğlu, Beş Günlük İzmir Programını Tamamladı

Beş günlük İzmir programını tamamlayan Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, programının son gününde çeşitli ilçelerin düzenlediği piknik etkinliklerinde vatand...

Beş günlük İzmir programını tamamlayan Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, programının son gününde çeşitli ilçelerin düzenlediği piknik etkinliklerinde vatandaşlarla buluştu.

Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, beş günlük İzmir programını tamamladı. Eroğlu, programının son gününde ise çeşitli ilçelerin düzenlediği piknik etkinliklerinde vatandaşlarla buluştu. Sırasıyla Ahlatlılar, Adilcevazlılar, Düzağaçlılar, Dinarlılar ve Nuhlular tarafından düzenlenen etkinliklere katılan Eroğlu, buralarda yaptığı konuşmalarda Türkiye’ye ve İzmir’e yaptıkları ve yapmayı planladıkları yatırımları anlattı. İzmir’deki milletvekilliği adaylığı sürecinde vatandaşlardan desteklerini de isteyen Eroğlu, İzmir’e ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.