Bakan Yıldız’dan Kayserispor’a Moral Ziyareti

Bakan Yıldız’dan Kayserispor’a Moral Ziyareti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayserispor’u ziyaret etti. Yapılan ziyarette konuşan Yıldız, "Kayserispor inşallah şehrimizi süper ligde en iyi şekilde temsil edecek" dedi.Karpuzatan T...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayserispor’u ziyaret etti. Yapılan ziyarette konuşan Yıldız, "Kayserispor inşallah şehrimizi süper ligde en iyi şekilde temsil edecek" dedi.

Karpuzatan Tesislerinde Kayserispor Başkanı Bekir Yıldız, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kayserispor yöneticilerini, teknik kadro ve futbolcuları ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, takıma moral verdi. Yıldız yaptığı konuşmada, “Öncelikle bugün Kayserisporumuzu yerinde ziyaret etmekten dolayı son derece memnunum. Gelişen, büyüyen, sanayileşen, turizmiyle, bütün sektörleriyle beraber gelişen yapının küçülen sporu olmaz. Kayserispor şehrimizi inşallah süper ligde en iyi şekilde temsil edecek. Biz bütün milletvekili arkadaşlarımla sayın valimiz, il başkanımız ve bütün Kayseri’deki sivil toplum örgütleriyle beraber Kayserispor’un maddi manevi her yönüyle beraber yanında olduğumuzu bu vesileyle söylemek isterim” diye konuştu.

Yıldız ayrıca, “Kazakistan’da Sayın Cumhurbaşkanımıza refakate gittiğimiz seyahatte de saat farkı dikkate alınırsa gece bir civarında penaltı atışlarına kadar izleme fırsatım oldu. O heyecanı ben de bizzat Astana’da hissettim. Fakat bizim için önemli olan kupadan daha ziyade şampiyonluktur. Ben de bu şekliyle bunun doğru olacağına inanıyorum. Bütün yönüyle beraber nefes yetiştiriyor olmamız lazım. Büyük bir dikkatle, büyük bir refakatle Kayserispor’un maçlarını aynen Erciyesspor’da olduğu gibi izleyeceğimizi ve bundan sonra her yönüyle beraber desteğimizi daha da arttıracağımızı bu vesileyle söylüyorum ve başarılar diliyorum. İnşallah süper ligde takımımızı göreceğiz ve Kayseri’ye yakışır bir seviyeyi hep beraber izlemiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.