Bal Ligi

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurtspor’da yeni sezon öncesi belirsizlik hakim.Sporun birçok branşında faaliyet gösteren turuncu-yeşilli kulüpte geçtiğimiz günlerde hedef küçültm...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurtspor’da yeni sezon öncesi belirsizlik hakim.

Sporun birçok branşında faaliyet gösteren turuncu-yeşilli kulüpte geçtiğimiz günlerde hedef küçültmeye gidilmişti.

44 Malatyaspor ile birlikte Malatya’yı önümüzdeki yıl da BAL’da temsil edecek Yeşilyurtspor’da ilk hedef, “ligde kalıcı olmak” olarak açıklanmıştı.

Turuncu-yeşilli kulüpte transfer döneminin başlamasına az bir zaman kala belirsizliğin devam etmesi durumu, kulübün önümüzdeki sezonla ilgili hedefleri noktasında büyük riskler doğuruyor.

Voleybol, tenis, güreş, satranç ve daha birçok alanda faaliyet gösterilmesinden dolayı bütçeyi eşit şekilde kullanmak ve şehrin spor alt yapısına yatırımı kesmemek için hedef küçültme yönünde karar alınan turuncu yeşilli kulüpte, ilk hedef Teknik Direktör Mustafa Taşar ile anlaşma sağlamak. Tecrübeli hocayla her konuda prensip anlaşmasına varılmasına rağmen kulüpteki belirsizlik nedeniyle anlaşmanın imzalanamadığı ifade ediliyor.

Turuncu-yeşillilerde teknik adamlık için ismi geçen 44 Malatyaspor Teknik Sorumlusu İsmail Tekin’in ise, Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu’dan veto yediği öğrenildi.

Sucu’nun bu iddialar karşısında ilk defa sessizliğini bozup, takımı şampiyon yapan hocayla yola devam edeceklerini, başka bir ismin takımın başına getirilmesinin mümkün olmadığını yönetim kuruluyla paylaştığı iddia ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.