Balbay, ‘Baba Ocağı’na geliyor

Balbay, ‘Baba Ocağı’na geliyor

Ergenekon Davası’ndan Sincan Cezaevi’nde 4 yıl 277 gün tutuklu kaldıktan salıverilen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay bugün öğle saatlerinde Nazilli’ye gelerek anne ve babasıyla hasret giderecek.

Öğle saatlerinde Nazilli’de olması beklenen Mustafa Balbay ilk önce CHP Nazilli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek partililerle buluşacak. Milletvekili Balbay daha sonra Nazilli’de yaşayan annesi Melek ve babası Fevzi Balbay’ı ziyaret edecek. Balbay için evinin önünde kurban kesileceği öğrenildi. Anne ve babasıyla hasret giderecek olan Mustafa Balbay’ın bu akşam saat 20.30’da tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nde yazdığı ve bugüne kadar hiç izleyemediği ‘Yargıtatör’ isimli tiyatro oyununu izlemesi bekleniyor.

• NAZİLLİ'DE HAŞHAŞLI BÖREK YİYECEK

Mustafa Balbay, cezaevindeyken, annesine, “Annem haşhaşlı börekleri hazırlasın” mesajı göndermişti. Bu özlemini baba ocağında giderecek olan Balbay, bir gece Nazilli’de kaldıktan sonra cumartesi günü İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve uçan yol olarak tabir edilen Homeros Bulvarı’nın açılış törenine katılacak. Balbay’a Nazilli ve İzmit ziyaretleri boyunca eşi Gülşah Balbay, kızı Yağmur ve oğlu Deniz’in de eşlik edeceği öğrenildi. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.