Balbay: Erkut Nazilli’de Destan Yazacak

Balbay: Erkut Nazilli’de Destan Yazacak

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, partisinin Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut’a destek vermek amacıyla Nazilli’ye geldi. Balbay, “Erkut Nazilli’de destan yazacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, partisinin Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut’a destek vermek amacıyla memleketi Nazilli’ye geldi. Erkut ile birlikte seçim otobüsüne binen ve şehir turu atan Milletvekili Balbay daha sonra partililerle birlikte Uzun Çarşı’da işyerleri bulunan esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisine karşılık veren Erkut ve Balbay’ı taşıyan seçim otobüsünün önünü kesen Nazilli’li vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

‘VATANDAŞLARIMIN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ’

Şehir turunun ardından CHP İlçe Binası önünde vatandaşlara hitap eden Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, projeleriyle Nazilli’yi baştan-aşağı değiştireceklerini söyleyerek, “Bizim hakkımızda iki yumurta bile kıramaz söylemleri ortaya atılıyor. Biz kadınlar yumurta da kırarız, çocuk da dünyaya getiririz, şehri de, evimizi de yönetiriz. Bu söylemlere gülüp geçiyorum. Gerçek olan şu ki, biz Nazilli’li vatandaşlarımın hizmetkarı olmaya geliyoruz” dedi.

‘ERKUT NAZİLLİ’DE HİZMETLERİYLE DESTAN YAZACAK’

Dr. Ferda Çağlar Erkut’un ardından konuşan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise, partisinin 30 Mart’ta ve genel seçimlerde de tek başına iktidar olmayı hedeflediklerini söyledi. Dr. Ferda Çağlar ile Nazilli’nin hizmete doyacağını kaydeden Balbay, “Biz Ankara’dan yönetilen bir Türkiye yaratırken, paralelli, üçgeni, dikdörtgeni, karesi ve geometrik şekilleri olmayan bir Türkiye yaratırken, Dr. Ferda Çağlar Erkut da Nazilli’de hizmetleriyle destan yazacak” ifadelerini kullandı. Mustafa Balbay konuşmasının sonunda CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut’a oy istedi. Dr. Ferda Çağlar Erkut ve Milletvekili Mustafa Balbay konuşmalarının ardından Uzun Çarşı’da işyerleri bulunan esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.
 

foto-galeri-023.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum