Baldıza tacizden 28 yıla mahkum oldu

Baldıza tacizden 28 yıla mahkum oldu

Aydın’da 14 yaşındaki baldızı İ.N.K.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla bir buçuk yıldır tutuklu yargılanan enişte M.D.(28) yeniden görülen mahkemede hakimin kararıyla 28 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

DENGE-  Aydın’ın Köşk ilçesinde pide ustası M.D., 14 yaşındaki baldızını cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı Aydın 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ikinci kez 28 yıla mahkum oldu. Daha önce aynı cezayı alıp Bölge Adli Mahkemesi’nden davanın eksik görüldüğü iddiasıyla bozularak tekrar görülen davada sona gelindi. Önceki günkü görülen ikinci karar duruşmasına bir buçuk yıldır tutuklu yargılanan M.D., eşi T.D. ailesi ve cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen baldızı İ.N.K. babası ile duruşmaya geldi.

CİNSEL İÇERİKLİ FOTOĞRAFLAR SANIĞA AİT ÇIKMADI

Mahkemede, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Adli Tıp Kuruluna gönderilen cinsel içerikli fotoğrafın müşteki İ.N.K’nın iddia ettiği gibi eniştesi M.D’ye ait olmadığı ortaya çıktığı bildirildi. Müdafi avukatı, müvekkilinin bu suçu işlediğine dair delil olmadığını, mağdurun gerçek suçluyu sakladığını ileri sürdü. Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cinsel içerikli fotoğraftaki kişinin sanığa ait olmadığının anlaşıldığını söyleyen müdafi avukatı, “Müvekkilim çevresinde tanınan bir esnaftır. Evli ve 2 yaşında bir çocuğu olup aile birliği bozulmak üzeredir. Beraatiyle birlikte tahliyesini talep ediyorum” dedi.

BALDIZININ BAŞKALARI İLE DÜŞÜP KALKTIĞINI İDDİA ETTİ

M.D. baldızının birçok kişiyle düşüp kalktığını ve kendisine ait olmadığı anlaşılan fotoğrafın onlardan birine ait olabileceğini iddia etti. Baldızının kendisine iftira attığını söyleyen M.D. beraatini istedi.

Mahkeme heyeti, daha önce verdiği cezada direnerek, M.D. hakkında temiz yolu açık olmak üzere “Küçük yaştaki çocuğun cinsel istismarı” suçundan 25 yıl, “Kişinin hürriyetinden yoksun kılma” suçundan ise 3 yıl olmak üzere toplam 28 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Mahkeme çıkışında konuşan M.D.’nin eşi T.D. ise eşiyle kaçarak evlendiğini, evliliğini ailesinin istemediği için kocasına iftira atıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.