Balkız Önce Cenazeye Ardından Düğüne Katıldı

Balkız Önce Cenazeye Ardından Düğüne Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Zeynel Balkız cenaze ile başladığı Gördes ziyaretlerini düğünle tamamladı.Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Zeynel Balkız...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Zeynel Balkız cenaze ile başladığı Gördes ziyaretlerini düğünle tamamladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Zeynel Balkız seçim çalışmaları kapsamında Gördes’i ziyaret etti. Gördes’te yoğun ilgi ile karşılanan MHP Milletvekili adayı Zeynel Balkız burada ilk olarak DYP’li eski Belediye Başkanı Yusuf Altıngeyik’in cenaze namazına katıldı. 1957 doğumlu evli ve iki çocuk babası olan Altıngeyik’in naaşı kılınan Cenaze Namazının ardından Salur Kabristanlığına nakledildi.

Defin sonrasında aile yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunan Balkız, Salur köyündeki bir hayır yemeğine de katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili adayı Zeynel Balkız’ın Gördes’teki son durağı bir düğün evi oldu. Katıldığı düğünde yeni evli çiftlere mutluluklar dileyen Balkız daha sonra Gördes’ten ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.