Banu Alkan, Deniz Atabay'ı ziyaret etti

Banu Alkan, Deniz Atabay'ı ziyaret etti

Türk sinemasının 'Afrodit' lakaplı güzeli Banu Alkan, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti. Yeni albümüyle ilgili bilgiler paylaşan Alkan, Didim’de klip çekmek istediğini söyledi.

Tatil ve ziyaret amaçlı Didim’e gelen Banu Alkan, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Alkan Didim'i çok beğendiğini ve tarihi kentlerine hayran olduğunu söyledi. En son 1999 yılında Didim’e geldiğini söyleyen Alkan, Didim'i çok beğendiğini söyledi. Yeni albüm çalışmalarının yorgunluğunu atabilmek için Didim'e geldiğini belirten Alkan, “Didim, özellikle antik kentler bakımından çok güzel bir bölge. Ayrıca koyları ve denizi muhteşem. Didim'in bu değerlerine sahip çıkmalıyız, korumalıyız. Ayrıca turisti buraya çekmek istiyorsak, öncelikle tarihe değer vermeliyiz. Değerlere sahip çıkmalıyız” dedi. Alkan, kendisinin Didim'i tanıtmak için fahri elçisi olabileceğini sözlerine ekledi.

AFRODİTTEN ‘PARFÜM’ ALBÜMÜ

Yeni albümü hakkında da bilgi veren Banu Alkan, “Bu dördüncü albümüm olacak. Şimdiki albümün adı ise 'Parfüm' olacak. Çıkış parçası da 'Aşkın Kokusu' olacak Çok farklı bir albüm olacağını düşünüyorum. Ayrıca Didim'de klip çekmek istiyorum" diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ise, ünlü oyuncu Banu Alkan'a teşekkür etti. Didim'in tarihi değerlerine sahip çıktıklarını ifade eden Atabay, Alkan'ın Didim'de klip çekmek istemesinin kendilerini de memnun ettiğini dile getirdi ve yerel yönetim olarak desteklediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.