Bartın’da Dünya Ebeler Ve Hemşireler Günü Kutlandı

Bartın’da Dünya Ebeler Ve Hemşireler Günü Kutlandı

Dünya Ebeler Günü ve Dünya Hemşireler Günü nedeniyle Bartın’da tören düzenlendi.Bartın’da Dünya Ebeler Günü ve Dünya Hemşireler Günü düzenlenen törenle kutlandı. Bartın İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlı...

Dünya Ebeler Günü ve Dünya Hemşireler Günü nedeniyle Bartın’da tören düzenlendi.

Bartın’da Dünya Ebeler Günü ve Dünya Hemşireler Günü düzenlenen törenle kutlandı. Bartın İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Turgut Işık Sağlık Meslek Lisesi tarafından ortaklaşa Bartın Kültür merkezinde düzenlenen törene Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle sağlık çalışanları katıldı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç hasta memnuniyetinde Türkiye ortalamasının çok üstünde bir hizmet sunmalarından dolayı başta ebeler ve hemşireler olmak üzere Bartın’daki tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Vali Seyfettin Azizoğlu da Bartın’ın sağlık alanında Türkiye’nin diğer illerinden önde olmasını sağlayan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Törende ayrıca sağlık çalışanlarının sorunlarının ele alındığı ‘Şifa Veren Ele Vefa’ konulu tiyatro oyunu salondakilere hem duygulu hem de eğlenceli anlar yaşattı. Tören yılın hemşire ve ebesiyle birlikte meslekte 25.yılını dolduran çalışanlara başarı belgelerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.