Başbakan Ahmet Davutoğlu, Uşak Halkıyla Buluşacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Uşak Halkıyla Buluşacak

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü Uşak’ta partisince düzenlenen mitingde halka seslenecek.Miting öncesi gazetecilere bilgi veren AK Parti Uşak İ...

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü Uşak’ta partisince düzenlenen mitingde halka seslenecek.

Miting öncesi gazetecilere bilgi veren AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun partisinin ve hükümetin önümüzdeki dönem hayata geçireceği politikalar ve projelerle ilgili vatandaşa önemli açıklamalarda bulunacağını söyledi.

AK Parti Hükümeti’nin kentte, yeni hastaneler, duble ve bölünmüş yollar, üniversite, tarımsal destekler, sosyal hizmetler, gençlik ve spor bazında yatırımlara imza attığını belirten Basri Yıldırım, “Hükümetimiz Uşak’ımıza çok büyük önem verdi. Yeni okullar ve çevreye yönelik projelere imza attık. Son büyük hamlemiz ise Kentsel Dönüşüm Projesi oldu. 450 milyon TL’ye dev bir yatırım için çalışmalar devam ediyor. Kent merkezine girerken yeni binaların yükseldiğini görüyoruz. Belediye ve TOKİ işbirliği ile devam eden projemiz tamamlandığında yepyeni bir Uşak oluşacak. Ayrıca 300 yataklı yeni bir devlet hastanesi, 200 kişilik yeni huzurevi, Kalfa Korusu spor kompleksi, yeni göletler, yeni kütüphane, halen yapım aşamasında bulunan okullar, ilçe ve köy bağlantı yolları ve saymakla bitiremeyeceğimiz bir çok hizmet önümüzdeki dönemde hayata geçecek” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü, saat 15.00’da, Atatürk Heykeli’nin önünde halka sesleneceğini belirten Basri Yıldırım, “Parti teşkilatı olarak hükümetimizin ortaya koyduğu çalışmaları ve hayata geçirecekleri projeleri, mahalle mahalle ve köy köy gezerek anlatıyoruz. AK Parti, Uşak’a önem veriyor ve gelişmesi için emek harcıyor. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da, Uşak halkıyla buluşacak ve yeni dönemde ilimiz adına ortaya koyacağımız önemli çalışmalarla ilgili halkımızı bilgilendirecek. Mitingimize bütün Uşak halkını davet ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.