Başbakan’ın Sözünü Ettiği Mahmut Zeki Eraslan:

Başbakan’ın Sözünü Ettiği Mahmut Zeki Eraslan:

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Ordu mitinginde sözünü ettiği ve kendisine selam gönderdiği 84 yaşındaki Mahmut Zeki Eraslan, “Başbakan arayınca ayaklarım yerden kesildi” dedi.

Mahmut Zeki Eraslan, bir gece önce Başbakan Erdoğan’ın kendisini nasıl aradığını ve neler konuştuklarını anlattı. Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Kabakdağı köyünde ikamet eden Mahmut Zeki Eraslan, Başbakan’ın kendisini gece 00.20 sularında aradığını, hatırını sorduğunu ve çok heyecanlandığını söyledi. Kulaklarının tam işitmediğini ve o sırada uykuda olduğunu ifade eden Eraslan, “Beni kaldırdılar. Başbakan seninle görüşmek istiyor dediler. O anda ayaklarım yerden kesildi. Düşünün karşımda bir Başbakan var. Yine de elimden geldiği kadar bir şeyler söyledim. Kendilerine başarılar diledim. Büyük lider olduğunu söyledim. Sizi Allah’a havale ediyorum, Allah sizi muzaffer kılsın, Allah sizden razı olsun dedim. Durumumuzu ve nerede oturduğumuzu sordu. Gücüm yettiğince konuşmaya çalıştım. Yaşım gereği organlarım iflasa gidiyor. Eğitimim yok. Köy hayatı yaşıyorum” diye konuştu.

“ERİMEM LAZIMDI AMA ERİYEMEDİM”

Eraslan, Başbakan Erdoğan’ın kendilerine nasıl ulaştığı konusunda şunları söyledi: “Bizim çocuklar bazı şeyler konuştuğum videoyu yayınlamışlar. O görüntüler Başbakan’a ulaşmış. ‘Bu zatı bulacağım, o beni arıyorsa bana cevap verir’ demiş. Kader böyleymiş. Şahsım adına herhangi bir talepte bulunmak benim mizacım değil. Ben yapamam. Bir söz vardır: Taşlar eridi, ben erimedim diye. Erimem lazımdı ama eriyemedim.”

Başbakan’ın Sözünü Ettiği Mahmut Zeki Eraslan:

Başbakan’ın Sözünü Ettiği Mahmut Zeki Eraslan:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.