Başıboş köpekler Nazilli’yi mesken tuttu

Başıboş köpekler Nazilli’yi mesken tuttu

Nazilli’de şehir merkezinde sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar dolaşan sahipsiz köpekler vatandaşları rahatsız ediyor. Vatandaşlar, başıboş gezen ve tehlike saçan köpeklerin belediye tarafından toplatılmasını istiyor.

HAVALARIN ısınmasıyla birlikte kendilerini serinlemek için parklara atan vatandaşlar başıboş gezen sahipsiz köpeklerden dert yanıyor. Zaman-zaman vatandaşların arasına giren ve gurup halinde gezdikleri gözlenen köpeklerin özellikle parklarda oynayan çocuklara saldırması aileleri endişelendiriyor. Nazilli’yi mesken tutan ve başıboş gezen köpeklerin tehlike saçtığına dikkat çeken vatandaşlar, belediye yetkililerinden soruna çözüm bulmasını istiyorlar.

NAZİLLİ’DE İYİ DONANIMLARA SAHİP HAYVAN BARINAĞI VAR

Nazilli Belediyesi’nin iyi donanımlı bir hayvan barınağına ve ruhsatlı bir hayvanat bahçesine sahip olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Nazilli insanı hayvan hakları konusunda çok duyarlıdır. Nazilli’de bölgemizin en iyi şartlarına sahip hayvan barınağının olduğunu biliyoruz. Bu barınak niçin yapıldı? Sokaklarda mesken tutmuş, sağlıksız şartlarda yaşayan ve dolayısıyla insan sağlığını tehdit eden hastalıklı hayvanların toplanması ve bu barınağa götürülmesi gerekmiyor mu?” şeklinde konuştular.

1308nazillikopek-(1)-001.jpg

1308nazillikopek-(2)-001.jpg

1308nazillikopek-(3)-001.jpg

1308nazillikopek-(4)-001.jpg

1308nazillikopek-(5)-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum