Basın Camiasıyla Sahurda Buluştu

Basın Camiasıyla Sahurda Buluştu

Nazilli ve Efeler'de faaliyet gösteren basın mensupları, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından düzenlenen halı saha maçı ve sahur etkinliğinde bir araya geldi.

Ramazan ayı münasebetiyle birlik beraberlik adına düzenlenen etkinlikte, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık basın mensuplarına Nazilli'de ev sahipliği yaptı.

Gece, Arslanlı Spor Tesislerinde Nazilli ve Efeler basını arasında oynanan halı saha maçıyla başladı. Maç sonunda gülen taraf, Belediye Başkanı Alıcık'ın da forma giydiği 11-3 skorla Nazilli Basını oldu.

Basın mensupları ve Başkan Alıcık maçın ardından Kaplanlar İncir İşletmesi'nde düzenlenen sahur yemeğinde buluştu. Sahur etkliğinde konuşan Alıcık "Sizlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye’nin sevgi ve kardeşliğe ihtiyacı olduğu bir dönemde, hep beraber olmak mutluluk verici. Hepinize geldiği için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Misafirler adına da Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertan Çetiner "Alıcık'ın bu ince davranışı sadece bugüne has değil, geçmişten beri geliyor. Ben ayrıca bu davranışından ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sahur yemeğinin ardından Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, masalarına gittiği misafir gazetecilerle sohbet etti.

ÖZKAN EKİCİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.