Başiskele’de Fotoğraf Yarışması

Başiskele’de Fotoğraf Yarışması

Başiskele Belediyesi, ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak için yarışma düzenliyor.Her katılımcının en fazla 5 eserle katılabildiği yarışmada birinciye 5 bin TL, ikinciye 2 bin 500 TL, üçüncüye ise bin...

Başiskele Belediyesi, ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak için yarışma düzenliyor.

Her katılımcının en fazla 5 eserle katılabildiği yarışmada birinciye 5 bin TL, ikinciye 2 bin 500 TL, üçüncüye ise bin 500 TL ödül verilecek. Yarışma kurulu ayın zamanda sergilemeye seçtiği en fazla 30 eserin her birine 100 TL’de sergi ödülü vermeyi planlıyor. Türkiye’nin bir çok bölgesinden ve özellikle Kocaeli’den katılımın beklendiği yarışma 30 Haziran 2015 mesai bitimi saat 17.30’da son bulacak. Başiskele Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişikler Müdürlüğü’nün koordine ettiği 7 Yıldızlı Kent Başiskele Fotoğraf yarışmasına katılacak fotoğrafseverlerin ise istedikleri alanda çektikleri eserler ile müracaat edebilecekleri bildirildi.

Düzenlenecek yarışmanın jürisinde ise Kocaeli ve Başiskele’nin birçok ünlü ismi yer alacak. Prof. Dr. Özer Kanburoğlu’nun başkanlık edeceği jüride, Kocaeli Üniversitesi Fotoğraf Bölümü Araştırma Görevlisi Ali Fuat Altın, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Dernek Başkanı Çetin Gürol, Kocaeli Fotoğrafçılar ve Benzerleri Dernek Başkanı İbrahim Şahin, Fotoğraf Sanatçısı Erhan Saraloğlu, Kocaeli Fotoğraf Sanatı Dernek Başkanı Altuğ Şenel, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Çelikiz ve Başiskele Kent Konseyi Başkanı Fahri Uslu bulunacak.

Başiskele Belediyesi düzenleyeceği yarışmaya hem kurumları hem de STK’ları dahil ederek kapsamlı bir katılımın oluşmasını amaçlıyor. Kocaeli’de fotoğraf deyince akla gelen tüm isimleri bir yarışmada toplayan Başiskele Belediyesi, profesyonel ve amatör bir çok fotoğrafçıya Başiskele’ye bekliyor. Fotoğraf yarışmasına katılacakların ise belediyenin resmi internet adresinden işlemlerini yapabilecekleri duyuruldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.