Başkan Alıcık ; "Beni vatan hainliği ile suçlayan herkese kapak olsun"

Başkan Alıcık ; "Beni vatan hainliği ile suçlayan herkese kapak olsun"

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, adaylığının açıklanmasının ardından FETÖ davasından beraat etti. Davanın sonuçlanmasından hemen sonra belediyeye gelen Alıcık'ı vatandaşlar ve belediye çalışanları karşıladı. Alıcık, "Beni vatan hainliği ile suçlayan

Nazilli'de iki dönemdir belediye başkanlığı yapan Haluk Alıcık'ın FETÖ davası beraatle sonuçlandı. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Genel Merkez tarafından aday gösterilmesi tartışma konusu olan ve geçtiğimiz günlerde resmen aday gösterilen Alıcık, beraat etmesinin ardından belediyeye geldi. Alıcık'ı belediye binasının önünde vatandaşlar ve belediye çalışanları alkışlarla karşıladı.

Alıcık, "Biz, önce ülkem ve milletim sonra partim diyen bir hareketin mensuplarıyız. Hayatımın her noktasında önce Türkiye dedim. Bu memleketi karşılıksız sevdim. Benim gibi bir Türk milliyetçisini vatan haini olmakla suçlayıp dava açtıranlar utansın. Dava sonuçlandı ve beraat ettim. Bundan iki ay önce 'Haluk Alıcık, aday olmayacak' diyenlere kapak olsun" dedi.

"HAKİM KARŞISINA KEŞKE BAŞKA BİR SUÇLA ÇIKSAYDIM"

Terör örgütüne üye olma iddiasıyla hakim karşısına çıkmaktan duyduğu utancı dile getiren Alıcık, "Her zaman 'Bana her şeyi söyleyin ama vatan haini demeyin' dedim. 52 yaşımda ilk defa hakim karşısına terör örgütüne üye olma suçuyla çıktım. Hayatımın en zor anıydı. Keşke başka bir suçla çıksaydım. Bu bana yakışmadı. Beni vatan haini olarak hakim karşısına çıkartanlara hakkımı helal etmiyorum" diye konuştu.

"15 TEMMUZ'DA BEN MEYDANDAYDIM"

Alıcık, "15 Temmuz'da sokakta olmayanlar, o gün 'Ülkemize sahip çıkalım' diyerek vatandaşla meydana çıkan bana iftira attılar. 15 Temmuz'da ben meydandaydım. Mahkemede yedi şahitten beşi 'Alıcık böyle bir şey yapmaz' diyor. Gizli şahitlerden biri 'Alıcık, 15 Temmuz'da sokaktaydı' diyor. Siyasi komple kuranların iddiaları nitekim bugün çürüdü. Bana her zaman inanan ve atılan iddialara itibar etmeyen vatandaşımızın karşısına gururla çıkıyorum. Her zaman onur ve gururla MHP'nin mensubu olmaya ve ülkem için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

"BİLGE LİDERİMİZ BAHÇELİ BANA OLAN GÜVENİNİ GÖSTERDİ"

31 Mart'da yapılacak yerel seçimlerde MHP olarak Aydın'ın alayına talip olduklarını belirten Alıcık, "Bana iftira atanlara 31 Mart'da yapılacak yerel seçimlerde de cevabımızı vereceğiz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, davanın sonuçlanmasını bekleyip de adaylığımı açıklayabilirdi. Davadan önce aday olacağımı açıklamasıyla bilge liderimiz Bahçeli bana olan güvenini gösterdi. Bu dönemde bana inanan ve yanımda olan liderimiz Bahçeli'ye, Genel Başkan Yardımcımız Deniz Depboylu ve Sadir Durmaz'a, İl Başkanımız Burak Pehlivan'a, İlçe Başkanımız Cüneyt Korkmaz'a, teşkilatımıza ve bana inanan vatandaşımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.