Başkan Alıcık "Cumhur İttifakına" destek istedi

Başkan Alıcık "Cumhur İttifakına" destek istedi

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine iki haftadan az bir süre kala Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ilçede adım atmadık yer bırakmıyor. Başkan Alıcık, gittiği her yerde  "Cumhur İttifakına" destek istiyor.


MEHMET ALİ CİNTOSUN-Nazilli'de seçim heyecanı hissedilmeye başlandı.  24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi siyasi partiler son kozlarını oynuyor. MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da "Cumhur İttifakına" destek olmak için haftalar öncesinden sahaya inmişti.

img_4560.jpg

İlçede kırsal ve merkez mahalleler olmak üzere adım atmadık yer bırakmayan Başkan Alıcık, "Liderimiz Devlet beyin fikri ve talimatı doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" açıklamasında bulundu. Dün gece saatlerinde Yeni Sanayi Mahallesi'nde kıraathane ve ev ziyareti gerçekleştiren Başkan Alıcık'a, MHP Nazilli Belediye Meclis Üyesi Dursun Öztunç, Nazilli Ülkü Ocakları eski Başkanı Ahmet Kaya ve MHP İlçe yöneticileri eşlik etti. 

img_4566---kopya.jpg

Gecenin ilerleyen saatlerinde kar helvası tezgahlarına ziyarette bulunan Başkan Alıcık, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek ittifak için destek istedi.  Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Alıcık, burada çocuklara Nazilli Belediyespor forması ve oyuncak bebek dağıttı. 

img_4591---kopya.jpgimg_4579---kopya.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.