BAŞKAN ALICIK  EVDE KAL ÇAĞRISINA UYDU

BAŞKAN ALICIK EVDE KAL ÇAĞRISINA UYDU

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, koronavirüse karşı aldığı önlemlerle topluma örnek oluyor.


Sağlık Bakanlığı’nın ‘zorunlu olmadıkça evden çıkmayın’ çağrısını destekleyen Başkan Alıcık, çocuklarıyla birlikte evde kitap okuyor. Korunmanın en yolunun evden çıkmamaktan geçtiğinin altını çizen Alıcık, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Edoğan’ın da dediği gibi evde durmak hayatımızın sonu değil. Evlatlarımız var, çocuklarımız var, evde kalma görevini en iyi şekilde yapmamız gerek” dedi.

“ZORUNLULUK YOKSA DIŞARIYA ÇIKMIYORUM”
Tüm vatandaşları gerekli tedbirleri almaları konusunda çağrıda bulunan MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, özellikle siyasetçilerin ve kanaat önderlerinin toplumda örnek olması gerektiğini ifade etti. Başkan Alıcık, “Zorunluluk yoksa dışarıya çıkmıyorum, çıkmamayı da tavsiye ediyorum. Türk milleti olarak bu virüsü hep birlikte en hızlı şekilde atlatmalıyız” şeklinde konuştu.

“EVDE KALMAYI ÖZLEMİŞİZ”
Kızı Rümeysa Nil Alıcık ile kitap okurken verdiği pozu sosyal medya hesaplarında paylaşan Alıcık, “Ben, ‘Tarihimizin En Esrarengiz Ölümü’ adlı Turgut Özal’ı anlatan kitabı okuyorum. Kızım da Da Vinci’nin ‘Ev Arkadaşıyken’ kitabını okuyor. Doğal ürünler tüketiyoruz, bitkisel besleniyoruz. Aslında evde kalmayı ve birlikte vakit geçirmeyi özlemişiz. Bu sayede bunu da gideriyoruz” dedi.

6604dba5-f8b8-4782-bbe9-dfacbcf03eec.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.