Başkan Alıcık müjdeyi verdi

Başkan Alıcık müjdeyi verdi

Nazilli’de devam eden alt yapı çalışmalarının tamamı bitirildikten sonra mahalle ve sokakların yollarında genel bir yenileme yapılacağına vurgu yapan Belediye Başkanı Alıcık Nazilli’ye modern ve kullanışlı yollar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Nazilli Belediyesi 61, 142 ve 152 sokaklarda özel bir telefon şirketinin fiber optik kablo döşeme çalışmasının ardından yol düzenlemesi yaptı. Çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yapılan işlemlerin şimdilik geçici bir düzeltme çalışması olduğunu belirtti. Nazilli’de devam eden alt yapı çalışmalarının tamamen bitirilmesinden sonra, yollarda genel bir yenileme yapılacağına vurgu yapan Belediye Başkanı Alıcık; “Mahallelerimizin sokak ve caddelerinde halen AYDEM’in elektrik kablolarını döşeme çalışması, TELEKOM ve Doğalgaz şirketlerinin çalışmaları devam etmektedir. Bu nedenle yollar sık sık kazılıyor sonra gelişigüzel kapatılıyor.  Biz de üzerlerini şimdilik yamama usulü ile kapatıyoruz. Ancak bu şekilde bırakılmayacak bu yollar tabi ki de. Şu an yapılan geçici bir önlem. Ancak tam teferruatlı çalışmayı ve yenilemeyi bu alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra gerçekleştirebiliriz” diye konuştu.

Yeni yol yaparken daha çok parke taşı kaplaması yolları tercih ettiklerini de hatırlatan Belediye Başkanı Haluk Alıcık; Asfaltlı olan yollarda alt yapı çalışmaları sırasında asfaltın kesilmesi ve kazınması oldukça süreç ve zahmet gerektiriyor. Oysaki herhangi bir alt yapı çalışması sırasında parke taşını olduğu yerden söküp işlemi tamamladıktan sonra çok az bir zahiyat ile tekrar yerine konulabiliyor. Dikkat edildiği üzere alt yapısı tamamen bitimi olan bazı mahallelerimizin sokaklarını tamamen parke taşı ile kaplıyoruz. Bunlardan birisi de Turan Mahallesinde sokaklarımız. Böylelikle yollarımız daha kullanışlı ve modern bir görünüme sahip oluyor. Bu durumdan halkımızda memnun kalıyor” dedi.

İncelemesi sırasında vatandaş ile sık sık sohbet eden Alıcık, vatandaşın istek ve taleplerini de dinledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.