Başkan Alıcık, Nazilli'yi göklere taşıdı

Başkan Alıcık, Nazilli'yi göklere taşıdı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın uzun süredir girişimde bulunduğu ‘Nazilli’ ismini göklere yazdırma hayali gerçek oldu.

Göreve geldiği 2009 yılından bu yana ‘Nazilli’yi marka şehir yapacağız’ diyerek Türkiye’de birçok ilki gerçekleştiren Haluk Alıcık, ilçenin ismini bir uçağa verdirmeyi başararak Aydın’da bir ilki gerçekleştirdi. 

‘Uzun Yaşam Şehri’ ve ‘Okumak, yaşamak, çalışmak ve yaşlanmak için ideal şehir’ sloganlarıyla Nazilli ismini her mecrada ön plana çıkaran Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ankara’da yaptığı girişimler ve yazışmalar sonucunda bir hayalini daha gerçeğe dönüştürdü. Haluk Alıcık’ın girişimleri ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile temasları sonucu ilçenin ismi Türk Hava Yollarına ait Anadolu Jet Airbus 304 tipi yolcu uçağına verildi.

‘MARKA OLMA YOLUNDA BÜYÜK ADIM’

İlçenin isminin tanıtılması için 9 yıldır büyük çalışmalar yaptıklarını söyleyen ve en büyük hayallerinden birinin de Nazilli isminin uçağa verilmesi olduğunu söyleyen Başkan Haluk Alıcık, “Sayın bakanımız Ahmet Arslan’a çok teşekkür ediyorum. Artık Nazillililerin göklerde ismini taşıyan bir uçağı var. Nazilli ismi yurt içinde ve yurt dışında uçağın sefer yaptığı her yerde tanınacak. Bu hem marka şehir olma yolunda bize büyük katkı sağlayacak hem de Nazilli ismini hafızalardan çıkarmayacak. Gerek Nazilli Belediyespor, gerek Halk Oyunları ekipleri, gerekse Mehteran ekibimizle şehrimizin ismini tüm ülke çapına duyuran Nazilli’miz artık göklerde de ismiyle tanınacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum