Başkan Alıcık sorunları yerinde dinledi

Başkan Alıcık sorunları yerinde dinledi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, alt yapısı tamamlanan tüm yollarda parke taşı döşeme çalışması başlatan cadde ve sokakları inceledi. Başkan Alıcık, taksici esnafı ile çay içti, mahalle sakinlerinin sorunları dinledi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yıldıztepe, Pınarbaşı, Zafer ve Yeşil Mahalle’yi karış karış gezerek parke taşı döşeme çalışması yapılan yolları inceledi. Doğalgaz, elektrik, telefon ve internet altyapısı tamamlanan yollara parke taşı döşeneceği sözünü veren Başkan Alıcık, Nazilli’nin tüm mahallelerinde yol yatırımlarına devam ettiklerini vurguladı.

“YATIRIMLAR DEVAM EDECEK”

Cadde ve bulvarlarında parke taşı döşeme çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Yeşil Mahalle’nin ilçenin cazibe merkezlerinden biri olacağına dikkat çeken Başkan Alıcık, “Yeşil Mahalle’yi çok iyi bir noktaya getirdiğimize inanıyorum. Şu an itibariyle 17 bini geçkin bir nüfusa sahip bir mahalleden söz ediyoruz. Yalnızca Yeşil Mahalle’de 2 milyon lirayı geçkin bir yatırımla 38 bin metrekare parke taşı döşeme işlemini gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte Yeşil Mahalle’ye yatırımlarımız devam edecek” dedi.

“NAZİLLİ BELEDİYESİ OLARAK HER SOKAKTA VARIZ”

Söz konusu mahallelere 4 adet park yapım projelerinin olduğunu ifade eden Başkan Alıcık, “Mahallelerimizde Nazilli Belediyesi olarak üstümüze düşeni yaptık. Altyapı gecikmelerinden kaynaklı yollarda bir takım gecikmeler yaşandı. Ancak altyapısı tamamlanan tüm mahallelerimizde başlattığımız çalışmaları kısa sürede tamamladık. Nazilli Belediyesi olarak her sokakta varız” ifadelerini kullandı.

Başkan Alıcık’ın mahalle ziyaretlerine Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan ile Mesut Erdemir, Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur, Park ve Bahçeler Müdürü Şükrü Irgat, Yeşil Mahalle Muhtarı Bekir Kahyaoğlu ve Zafer Mahalle Muhtarı Ali Adıgüzel eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.