Başkan Alıcık'a tam destek

Başkan Alıcık'a tam destek

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a destek devam ediyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın adaylığının açıklanmasının ardından MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, Alıcık'ın adaylığının teşkilat ve halk tarafından coşkuyla karşılandığını belirterek, "Alıcık'ın 'ustalık dönemim' dediği önümüzdeki beş yılda büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz" dedi.

Adaylığı büyük tartışma konusu olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın 31 Mart'daki yerel seçimler için MHP tarafından aday gösterilmesinin ardından MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, "Alıcık'ın adaylığı hem teşkilatımızda hem halkta büyük bir coşkuyla karşılandı. Alıcık'ın ustalık dönemim dediği önümüzdeki beş yılda büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz" diye konuştu.

"MHP TABANINDA OLUŞABİLECEK HİÇBİR ÇATLAĞA İZİN VERMEDİK"

Alıcık'ın adaylığı için karşılaşılan her engelde birlikte hareket ettiklerini dile getiren Korkmaz, "Bu sürece gelene kadar Alıcık'ın önüne çıkan her engelde MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ve yönetim kurulumuzla birlikte hareket ettik. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte içeride oluşabilecek hiçbir çatlağa izin vermeyip MHP tabanındaki herkesle birlikte Alıcık'ın arkasında durduk. Dün olduğu gibi bugün de Alıcık'ın arkasındayız. Alıcık'ın da dün olduğu gibi bugün de teşkilatımızla beraber birlik içinde yürümeye devam edeceğine eminiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum