Başkan Alıcık'dan şehit için taziye

Başkan Alıcık'dan şehit için taziye

Başkan Alıcık, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör örgütlerine karşı yürüttüğü operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Alıcık mesajında, “Vatanımız için, namus için, bayrak için aziz bedenlerini feda eden şehitlerimizden gelen haberle içimize ateş düştü. Şahadet mertebesine eren kahraman askerlerimizin haklarını ödememiz mümkün değildir. Tarihimizin bizlere verdiği cesaret ve güçle terörün üzerine daha kararlı bir şekilde gideceğimize olan inancımız asla zayıflamayacaktır” dedi.

 Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör örgütüne karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Dinek için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Alıcık mesajında, “Vatanımız için, namus için, bayrak için aziz bedenlerini feda eden şehitlerimizden gelen haberle içimize ateş düştü. Şahadet mertebesine eren kahraman askerlerimizin haklarını ödememiz mümkün değildir. Tarihimizin bizlere verdiği cesaret ve güçle terörün üzerine daha kararlı bir şekilde gideceğimize olan inancımız asla zayıflamayacaktır. Afrin'de şehit olan hemşerimiz Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve kahraman askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetini niyaz ediyor, şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı, sabır ve metanet diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.