BAŞKAN ALICIK’I YERE-GÖĞE SIĞDIRAMADI

BAŞKAN ALICIK’I YERE-GÖĞE SIĞDIRAMADI

Nazilli Belediyesi’nin Karaçay Mahallesi’nde başlattığı Kentsel Dönüşüm Projesi töreninde konuşan Mahalle Muhtarı Servet Baştan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a methiyeler düzdü.

NAZİLLİ Belediyesi, Aşağı Nazilli’nin gelişimine önemli katkıda bulunması beklenen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’inci aşama çalışmalarını Karaçay Mahallesi’nde başlattı. Törende Karaçay Mahallesi Muhtarı Servet Baştan’ın konuşması damga vurdu. Konuşmasına eski Nazilli Belediye Başkanlarından Esat Ergüler döneminde muhtar seçildiğini hatırlatarak başlayan Baştan, Nazilli’nin belediye başkanları yönünden çok şanslı bir ilçe olduğunu söyledi. Servet Baştan konuşmasının son bölümünde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a methiyeler düzdü.

• ‘ALICIK NE YAPTI ETTİ, GENELEVİ YIKTIRDI’

Konuşması sırasında, Karaçay Mahallesi’nden genelev ve randevu evlerinin kaldırılma sürecini anlatan Servet Baştan, “Ben 2004 yılında muhtar seçildiğim zaman dönemin Belediye Başkanı Esat Ergüler’e, Karaçay Mahallesi’nin düzgün olmadığını söylemiştim. Mahallemde genelevin, randevu evlerinin, barların olduğunu belirtmiştim. Kendisi bana ‘barları geç, diğerlerini halletmeye gideriz’ şeklinde cevap vermişti. Biz 2004 yılında dilekçelerimizi vermiştik. Süreç başladı, mahkemelere verildi ve 2009’da genelevin Karaçay Mahallesi’nden kaldırılma kararı verildi. 2009’da Haluk Alıcık Belediye Başkanı seçildi, iyi ki seçildi. Kendisine mahkemenin sona erdiğini söyledim. Tabi ki burayı yıkması kolay olmuyor. Başkan Alıcık ne yaptı etti, genelev patronlarıyla konuştu, buranın yıkımını yaptırdı. Akabinde Kentsel Dönüşüm Projesi’ni mahallemizde başlattı. Öyle zannediyorum ki bu proje büyüyerek devam edecek” şeklinde konuştu.

haberin-videosu-092.gif

• BAŞTAN: HALUK ALICIK’IN YERİ BAMBAŞKADIR

Karaçay Mahallesi Muhtarı Servet Baştan, mahallesinde Kentsel Dönüşüm Projesi başlatan Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ederek, “Eğer bir şehirde daire müdürleri ve o birimin başkanları veya müdürleri çalışkan insanlarsa o yerde güzel şeyler yapılır. Nazilli, belediye başkanları yönünden çok şanslı bir şehir. Bugüne kadar gelen tüm belediye başkanları çok düzgün çalıştılar ve Nazilli’ye hizmet ettiler. Fakat Haluk Alıcık’ın yeri bambaşkadır. Mahalle sakinlerim adına kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.