BAŞKAN ALICIK’TAN BAYRAM HEDİYESİ

BAŞKAN ALICIK’TAN BAYRAM HEDİYESİ

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, makamında düzenlediği basın toplantısında 300’e yakın taşeron firma çalışanının Ramazan Bayramı’ndan sonra Nazilli Belediyesi ile ilişiğinin kesilmesi kararından vazgeçtiklerini açıkladı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık makamında düzenlediği basın toplantısında, taşeron firmaya bağlı olarak Nazilli Belediyesi’nde çalışan yaklaşık 1000 işçiye bir iyi, bir de kötü haber verdi. Alıcık, önceki ay düzenlediği basın toplantısında Nazilli Belediyesi’nin her alanda tasarrufa gideceğini söyleyerek, Ramazan Bayramı’nın ardından 300’e yakın taşeron işçiyle bağlarını koparacaklarını açıklamıştı. Bugün düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Alıcık, işçi çıkarma kararını bir defa daha gözden geçirdiklerini ifade ederek, “İşçi çıkartmayacağız. Ancak her ay 10 gün ücretsiz izin uygulamamız devam edecek” dedi.

• ‘10+2’ MODELİ ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR

Site Editörümüz M.Şevket Altınayar’ın sorularını yanıtlayan Başkan Alıcık, Esat Ergüler’in başkanlığı döneminde taşeron işçiler ile ilgili olarak uygulamaya konulan ‘10+2’ modeliyle ilgili olarak çalışma yaptıklarını kaydetti. Esat Ergüler’den ile bu uygulama ile ilgili olarak bilgi alacağını belirten Haluk Alıcık, “Esat başkan döneminde 10 ay çalışıp, 2 ay ücretsiz izin kullanma modeli uygulanmış. Biz de böyle bir uygulamaya geçebiliriz. Ekiplerimiz bu konu hakkında çalışma yapıyor. Ben de bizzat Esat Egüler ile görüşeceğim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum