Başkan Ataç, Çukurhisar’da Mahalle Sakinleri İle Buluştu

Başkan Ataç, Çukurhisar’da Mahalle Sakinleri İle Buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Çukurhisar’da yenilenen yüzüyle hizmet veren Çukurhisar Belde Evi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.Yüzden fazla yurttaşın katıldığı buluşmada mahalle...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Çukurhisar’da yenilenen yüzüyle hizmet veren Çukurhisar Belde Evi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Yüzden fazla yurttaşın katıldığı buluşmada mahallenin sorunlarını dinleyen Ataç, Çukurhisar’da yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Belde Evinin hizmet kalitesinin arttırıldığına dikkat çeken Başkan Ataç, çocukların futbol oynadığı sahayı sentetik çim yapacaklarını söyledi. Yaz kış kullanılacak bir düğün salonu için de çalışmaların içinde olduklarını anlatan Ataç, “Belediyemize devrolan bazı binalarımız var. Buralar yine sizin hizmetinize sokulacak. Çocuklarımız biliyorsunuz çok önemli. Onlar için önemli projelerimiz var ve kent merkezinde büyük ilgi görüyor. Çukurhisar’da da çocuklarımıza çok güzel olanaklar sunacağız. Üst yapı çalışmaları için öncelikle alt yapı çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz. En kısa zamanda Çukurhisar bu konuda da rahatlayacak ve Tepebaşı’nda asfaltsız, kaldırımsız sokak bırakmadığımız gibi bu güzel mahallemiz de bu sorunlardan kurtulacak” dedi.

İNSANLARIMIZ GEÇİM SIKINTISI ÇEKİYOR

Buluşma sırasında vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Ataç, geçim sıkıntısı ve işsizlik ile ilgili genel şikâyetler üzerine Türkiye’nin içinde bulunduğu süreci de değerlendirdi. Başkan Ataç, "İnsanlarımız geçim sıkıntısı çekiyor, işsizlik yüzde 15’e dayanmış durumda. Kredi borçları, çığ gibi büyüyor. 945 TL asgari ücretle geçinmeye çalışan insanlarımız adeta mucizeler yaratıyor. Yine de ülkenin genelinde bir iyimserlik yayılıyor. Umarım 7 Haziran’dan sonra daha güzel, huzurlu ve gelir dağılımda emeklimizin, çiftçimizin, memurumuzun, kısacası insanımızın ihmal edilmediği günler göreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.