Başkan Ataç’tan Çeşitli Ziyaretler

Başkan Ataç’tan Çeşitli Ziyaretler

Hayata geçirdiği sosyal projeler, çevreci uygulamalar ve katılımcı yönetim anlayışı ile farklılık oluşturan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yurttaşlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.Bu ka...

Hayata geçirdiği sosyal projeler, çevreci uygulamalar ve katılımcı yönetim anlayışı ile farklılık oluşturan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yurttaşlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Eğriöz ve Gündüzler’de yağmur dualarına katılan Başkan Ataç daha sonra, Şükranlılar Derneği’ni ziyaret etti. Yörükkırka’da da yurttaşları ziyaret eden Başkan Ataç halkın büyük ilgisiyle karşılandı. Ziyaretler sırasında halkın sorunlarını, istek ve önerilerini dinleyen Ataç, kısa dönem içindeki projeleri hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, her fırsatta vatandaşlar ile birlikte olduğunu kaydederek, “Biz Tepebaşı’nda büyük bir aileyiz. Fırsat buldukça yurttaşlarımız ile bir araya geliyor, sohbet ediyoruz. Kenti daha ileriye götürmek, Anadolu’da parlayan bir yıldız gibi duran şehrimizin yaşam kalitesini daha da arttırmaya gayet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.