Başkan Böcek Koshim’de Çalışmaları İnceledi

Başkan Böcek Koshim’de Çalışmaları İnceledi

Her hafta farklı bir müdürlüğü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan ve çalışanlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, son olarak KOSHİM’i ziyaret e...

Her hafta farklı bir müdürlüğü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan ve çalışanlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, son olarak KOSHİM’i ziyaret etti.

Gıda ve Giyim Bankası, Engelli Merkezi, Beslenme ve Diyet Bölümü, Aile Danışma Merkezi ve Evde Bakım Servisi gibi birimleri KOSHİM çatısı altında toplayan Konyaaltı Belediyesi’nin her ay onlarca kişiye yardım eli uzattığını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, KOSHİM’de çalışanları ziyaret etti.

İlk olarak Gıda ve Giyim Bankası bölümünü ziyaret eden Başkan Böcek, burada maddi anlamda yardıma ihtiyacı olduğu resmi kurumlarca belirlenen kişilere gıda ve giyim yardımı yaptıklarını söyledi. Bu kişilerin adlarına hazırlanmış KONKART’a her ay 150 ile 250 lira arasında para yüklediklerini ve bu parayı market bölümünde diledikleri gibi harcadıklarını ifade eden Başkan Böcek, “Dinimizin de belirttiği gibi bu yöntemle yaptığımız yardımlarda, sağ elin verdiğini sol el görmüyor” diye konuştu.

Sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini tek bir çatı altında yerine getirdiklerini belirten Başkan Böcek, 7’den 77’ye maddi manevi ihtiyaç sahibi herkesin yanında olduklarını söyledi.

Her yıl düzenledikleri Konyaaltı Kitap Fuarı ile binlerce okuru, sevdikleri yazarlar ve fikir adamlarıyla buluşturduklarını da belirten Başkan Böcek, okurların her daim kitaplarla iç içe olabilecekleri bir kütüphaneyi KOSHİM’de hizmete açtıklarını söyledi. Kütüphanede vatandaşlarda sohbet eden Başkan Böcek, ilgili birim müdürüne verdiği talimat ile 14 bin kitap mevcudu bulanan kütüphanenin kitap sayısının artırılmasını istedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, kütüphaneyle birlikte özellikle öğrencilerin yararlanabileceği 6 bilgisayardan oluşan teknoloji sınıfını da bölge halkının hizmetine açtıklarını bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.