Başkan Çerçioğlu: 17 ilçede hizmetimiz katlanarak devam edecek

Başkan Çerçioğlu: 17 ilçede hizmetimiz katlanarak devam edecek

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 17 ilçeye en iyi hizmeti verebilmek adına ASKi’ye kazandırılan araçların tanıtımını Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen törenle yaptı.

Araç tanıtımında açıklamalarda bulunan Başkan Çerçioğlu, 17 ilçede çalışma ve hizmetlerimizi katlayarak büyüteceklerini belirterek, “Bünyemize dahil ettiğimiz yeni hizmet araçlarımızla 17 ilçemizde vatandaşlarımıza en etkin ve kaliteli hizmeti vereceğiz. 31 tane iş makinesini kiralayarak ASKİ Genel Müdürlüğümüze kazandırdık. Allah kazasız belasız araçlarımızı kullanmayı nasip etsin. Gönül isterdi ki İl Özel İdaresindeki araçlar bize verilsin, fakat verilmedi. Zannettiler ki Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bu araçları vermezsek Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın halkına hizmet edemez, hizmeti aksatırlar, başarısız olurlar diye düşündüler. Böyle bir zihniyet olamaz. Kim böyle bir düşünceye sahipse zaten kaybetmeye mahkumdur. Siz kimin malını kime vermeyerek başarı elde etmeye çalışıyorsunuz. Biz Aydın halkına hizmeti sonuna kadar veririz, kimsenin endişesi olmasın. Bu daha başlangıç” diye konuştu.

OTOBÜS MÜJDESİ

Aydın halkına yeni otobüslerin müjdesini de veren Başkan Çerçioğlu, “Şimdiden halkımıza müjdeyi vermek istiyorum. 6 hafta sonra Atatürk Kent Meydanı’nda yeni otobüslerimizi tanıtacağız. Aydın halkı rahat ve konforlu yolculuk yapacak. Tüm otobüslerin içinde kamera sistemi olacak. Aydın halkına hayırlı olsun” diye konuştu.Alt yapı çalışmalarında kullanılacak araçlar için lokma hayrı yapılırken dualar okundu.

Başkan Çerçioğlu: 17 ilçede hizmetimiz katlanarak devam edecek

Başkan Çerçioğlu: 17 ilçede hizmetimiz katlanarak devam edecek

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.