Başkan Demir, Anneler Günü İçin Mesaj Yayımladı

Başkan Demir, Anneler Günü İçin Mesaj Yayımladı

Kastamonu’nun Cide ilçesi Belediye Başkanı Nejdet Demir, "Anneler Günü" dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.Mesajında, annelerin sevgi, saygı, fedakarlık, sonsuz müsamaha ve hoşgörü kaynağı olduğunu...

Kastamonu’nun Cide ilçesi Belediye Başkanı Nejdet Demir, "Anneler Günü" dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, annelerin sevgi, saygı, fedakarlık, sonsuz müsamaha ve hoşgörü kaynağı olduğunu belirten Demir, şunları ifade etti:

"Bizim inancımıza göre annelik en kutsal vazifelerinden birisidir. Peygamberimiz Efendimiz (S.A.V.) Cennet annelerin ayağı altındadır buyurarak, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir. Toplumun çekirdeğini, Milletin temelini oluşturan ailenin en önemli unsuru annedir. Böylesine bizler için değerli olan annelerimizi yılda sadece bir gün ile anmak, sınırlandırmak elbette mümkün değildir. Bizler için her gün anneler günüdür. Annelerimize verdiğimiz değeri hiç bir şey ile ölçemeyiz, karşılaştıramayız. Hayatlarını bize adamış bizim için adeta güvenli liman olan annelerimiz her türlü saygıyı hak etmektedirler. Yaşadığımız müddetçe en bunaldığımız, üzüldüğümüz, sıkıntıda olduğumuz anlarda yanımızda hep onlar vardır. Fedakarlığın ve özverili olmanın simgesi annelerimizdir. Anne karşılıksız sevgiyi, edebi, iyiliği, güzelliği temsil eder. Annelerimiz, yalnızca Anneler Gününde değil her zaman bizim baş tacımızdır. Bu vesile ile tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, ebediyete intikal etmiş tüm annelerimize yüce Allah’tan cenneti mekân olarak nasip etmesini diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.