Başkan Duruay Anneler İle Buluştu

Başkan Duruay Anneler İle Buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve eşi Hatice Duruay, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri ve yakınları ile kahvaltıda buluştu.Anneler ile Gölbaşı Belediyesi Sahil Çay Bahçesi’nde bir araya g...

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve eşi Hatice Duruay, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri ve yakınları ile kahvaltıda buluştu.

Anneler ile Gölbaşı Belediyesi Sahil Çay Bahçesi’nde bir araya gelen Başkan Duruay ve eşi Hatice Duruay, Anneler Günü’nü kutlayarak annelere gül ve çeşitli hediyeler verdi. Başkan Duruay, annelerle yakından ilgilenerek, sorunlarını ve sıkıntılarını da dinledi. Duruay yaptığı konuşmada, annelerin hayatımızda karşılıksız seven tek varlık olduğunu söyledi. Sevgi, şefkat ve merhamet sembolü annelerin bu anlamlı gününü kutlayan Başkan Duruay, “Yüreğinde evlat acısı taşıyan şehit annelerinin de Anneler Günü’nü tebrik ediyorum. Tüm annelerimizi saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum” dedi.

Başkan Duruay şunları söyledi:

“Karşılıksız sevginin, emsalsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan annelerimizin tek bir günle sınırlı kalmadan her zaman hatırlanılması ve layık oldukları manevi ilgiyi görmeleri en samimi dileğimizdir. Annelerimiz, bize sevgiyi ve sevmeyi öğretendir. Onlar bütün olumsuzluklara rağmen mücadeleyi elden bırakmayan güç kaynağımızdır. Bu yüzdendir ki yüce dinimiz İslamiyet, annelerimize öf bile dememeyi emretmiştir. Hoşgörü ve şefkatin tükenmez kaynağı olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

ANNELER VE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Gölbaşı Belediyesi, Anneler Günü dolaysısıyla Mogan Gölü kenarında bulunan Sahil Parkı’na çocuklar için oyun parkuru kurdu. Çocuklar, Gölbaşı Belediyesi tarafından kurulan ücretsiz oyun parkında keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da parkta annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak gül verdi. Ayrıca Gölbaşı Belediyesi tarafından Göktür Gezi teknesinde Anneler Günü nedeniyle ücretsiz olarak annelere Mogan Gölü’nde tekne turu düzenlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.