Başkan Erdoğan’dan Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Başkan Erdoğan’dan Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Kütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm Çitçilerin Dünya Çiftçiler gününü kutladı.Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan...

Kütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm Çitçilerin Dünya Çiftçiler gününü kutladı.

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Tüm Çitçilerin Dünya Çiftçiler gününü kutladığını belirterek, “Uluslararası Tarım üreticileri Federasyonunun 1984 yılında almış olduğu bir kararla 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü olarak kutlanmaktadır” dedi.

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan Mesajında, “Çiftçilerimiz hayatımızın vazgeçilmezi ve hatta yaşam kaynağı haline gelmiştir. Üretim olmazsa hayatımızı sürdürmemiz bile neredeyse mümkün olmayacaktır. 14 Mayıs, baharın yaza dönüşünün, toprağın ekinlerle ve meyvelerle bezenip bütün cömertliğini ve bereketini, dünyanın en meşakkatli işini icra eden çiftçilerimize sunmaya hazır oluşunun müjdecisi olduğu, bir gündür. Çiftçilerimiz her türlü zorluğa rağmen alın teri ile en güzel sebzeyi, meyveyi ve tahılı üretmek için fedakarca çaba ve gayret içerisindedirler. Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizin bel kemiği olan, ülkemizi doyuran emektar çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, ürününün gerçek değerini bulacağı bir gelecek diliyorum” dedi.(MB-EFE)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.